To Σάββατο η Selena Gomez περπάτησε στο κόκκινο χαλί του 77ου Φεστιβάλ των Καννών με αφορμή τη νέα της ταινία «Emilia Pérez». Η ηθοποιός επέλεξε μια εκθαμβωτική ασπρόμαυρη δημιουργία Saint Laurent: Ένα off-shoulder μακρύ στενό φόρεμα που αγκάλιαζε τις καμπύλες της και τόνιζε τη θηλυκότητά της. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι strappy ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε μια κομψή αλογοουρά, στο λαιμό της φορούσε ένα περιδέραιο από διαμάντια με την υπογραφή Bulgari και κρεμαστά ασορτί σκουλαρίκια, ενώ το μανικιούρ της είχε επιμεληθεί ο προσωπικός της nail artist, Tom Bachik, που επέλεξε να βάψει τα νύχια της κόκκινα.

Το «Emilia Pérez», ένα ισπανόφωνο μουσικό δράμα με πρωταγωνίστριες τις Zoe Saldaña, Selena Gomez και Karla Sofía Gascón, έχει κερδίσει το μεγαλύτερο standing ovation του φετινού Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών μέχρι στιγμής.

H Selena Gomez σκούπισε τα δάκρυά της καθώς το Palais τη χειροκροτούσε για εννέα ολόκληρα λεπτά, με σφυρίγματα και επευφημίες. Κατά τη διάρκεια του standing ovation, ο σκηνοθέτης Jacques Audiard κούνησε το καπέλο του στο μπαλκόνι, ενώ οι σταρ Zoe Saldaña και Édgar Ramírez μοιράστηκαν μια συναισθηματική αγκαλιά. Υπήρξε τεράστιο χειροκρότημα για την Karla Sofía Gascón, η οποία πρωταγωνιστεί στην ταινία ως ένας αρχηγός καρτέλ ναρκωτικών που επιδιώκει χειρουργική επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου.

Στην ταινία, από τον βραβευμένο με Χρυσό Φοίνικα Jacques Audiard, η Ζοe Saldaña πρωταγωνιστεί ως η Rita, μια «υπερκαταρτισμένη και υποτιμημένη» δικηγόρος, της οποίας η εταιρεία είναι περισσότερο διατεθειμένη να βοηθήσει εγκληματίες παρά να αναζητήσει δικαιοσύνη. Βρίσκει μια απροσδόκητη διέξοδο όταν ένας φοβισμένος αρχηγός καρτέλ ναρκωτικών, τον οποίο υποδύεται η Karla Sofía Gascón, την στρατολογεί για να τον βοηθήσει να ολοκληρώσει κρυφά μια εγχείρηση επαναπροσδιορισμού φύλου και να γίνει η γυναίκα που πάντα ήθελε να είναι. Η Selena Gomez υποδύεται την ανυποψίαστη γυναίκα του.