Την ώρα που ο Γεβγκένι Πριγκόζιν αποτελεί persona non grata για τον Βλαντίμιρ Πούτιν και το Κρεμλίνο, δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Liberation, αναφέρει πως ο ηγέτης της ομάδας Βάγκνερ βρίσκεται στη Μόσχα. Μάλιστα, η παραμονή του στη ρωσική πρωτεύουσα είναι πολυήμερη!

Η τύχη του Πριγκόζιν από τις 24 Ιουνίου, όταν και απέτυχε η ανταρσία της Βάγκνερ ή ματαιώθηκε με την διαμεσολάβηση της Λευκορωσίας, ο Πριγκόζιν ήταν άφαντος. Άλλοι ανέφεραν πως βρίσκεται στη Λευκορωσία, άλλοι στην Αγία Πετρούπολη ωστόσο η Liberation, επικαλούμενη δυτικές μυστικές υπηρεσίες τον «εμφάνισε» στη Μόσχα.

Σύμφωνα με το γαλλικό Μέσο, φέρεται από την 1η Ιουλίου να βρίσκεται στη Μόσχα και διαπραγματεύεται την τύχη της ομάδας Βάγκνερ με τον Πούτιν ενώ έχει συναντηθεί, επίσης, με τον επικεφαλής της Εθνικής Φρουράς Βίκτορ Ζολότοφ και τον επικεφαλής της Υπηρεσίας Πληροφοριών Εξωτερικού Σεργκέι Ναρίσκιν.

Η Liberation δεν δίνει άλλες πληροφορίες ενώ όπως είναι φυσικό δεν μπορεί να διασταυρωθεί από κάπου προς το παρόν, μιας και ο Πριγκόζιν από τις 24 Ιουνίου δεν έχει μιλήσει πουθενά ενώ ο Λευκορώσος πρόεδρος, Αλεξάντρ Λουκασένκο, που είχε δηλώσει πως ο επικεφαλής της Βάγκνερ βρίσκεται στη χώρα του, δεν παρείχε καμία απόδειξη των λεγόμενών του.