Την ώρα που η αγωνία κορυφώνεται για τους επιβάτες του Titan που αγνοείται στον Ατλαντικό, στο ναυάγιο του Τιτανικού, ο θετός γιος του Βρετανού Hamish Harding, ενός εκ των επιβατών του υποβρυχίου, συνεχίζει να… γλεντάει!

Ο Brian Szasz, λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση της εξαφάνισης του Titan στα παγωμένα νερά του βόρειο Ατλαντικού, εθεάθη στη συναυλία των Blink 182, παρτάροντας σαν να μην έχει συμβεί τίποτα, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα δεν δίστασε να την «πέσει» διαδικτυακά σε μοντέλο στο Onlyfans!

Συγκεκριμένα, το μοντέλο ρωτούσε «μπορώ να κάτσω πάνω σου» και εκείνος της έγραψε «ναι, σε παρακαλώ!».

Αυτό που προκαλεί ακόμη χειρότερη εντύπωση, είναι το γεγονός πως ο Szasz, λίγες ώρες νωρίτερα καλούσε τους διαδικτυακούς του φίλους να προσευχηθούν για τους 5 επιβάτες του Titan, οι ελπίδες για την ανεύρεση των οποίων ολοένα και μειώνονται.

Hamish my stepdad is lost in a submarine thoughts and prayers that the rescue mission will be successful.🙏🖤

Posted by Brian Szasz on Monday, June 19, 2023

Οι πέντε επιβαίνοντες

Ένας Αμερικανός, ένας Γάλλος, ένας Βρετανός και δύο Πακιστανοί είναι οι πέντε επιβαίνοντες ενός τουριστικού υποβρυχίου που κατέβηκε για να επισκεφθεί το ναυάγιο του Τιτανικού σε βάθος 4.000 μέτρων στο βόρειο Ατλαντικό. Μεταξύ των επιβαινόντων βρίσκεται ο πάμπλουτος βρετανός επιχειρηματίας, ο 58χρονος Χάμις Χάρντινγκ, ο οποίος είχε ανακοινώσει μέσω του Instagram τη συμμετοχή του σ’ αυτή την ακραία και ασυνήθιστη εξόρμηση.

Ο πρώην δύτης και απόστρατος αξιωματικός του γαλλλικού Πολεμικού Ναυτικού Πολ-Ανρί Ναρζολέ, 77 ετών, ειδικός στο ναυάγιο του Τιτανικού, συμμετέχει επίσης στο ταξίδι, σύμφωνα με την οικογένειά του.

Μέσα στο υποβρύχιο βρίσκονται ακόμη γι’ αυτή την αποστολή, κάθε θέση στην οποία κοστίζει 250.000 δολάρια, ο πακιστανός μεγιστάνας Σαχζάντα Νταγούντ, 48 ετών και αντιπρόεδρος του ομίλου Engro, και ο γιός του, ο Σουλεϊμάν, 19 ετών, ανακοινώθηκε απ’ αυτή την πολύ πλούσια οικογένεια.

Η επιχείρηση OceanGate Expeditions, που είναι οργανώτρια του ταξιδιού και ο αμερικανός επικεφαλής της Στόκτον Ρας βρίσκεται επίσης μέσα στο υποβρύχιο, διαβεβαίωσε πως «κινητοποιεί όλες τις επιλογές για να φέρει σε ασφάλεια το πλήρωμα».