Ο ηθοποιός του Squid Game Young-su, που κατηγορείται ότι «άγγιξε» μια γυναίκα, θα δικαστεί τον Φεβρουάριο για κατηγορίες για άσεμνη επίθεση, ανακοίνωσε δικαστήριο της Νότιας Κορέας. Η γυναίκα κατέθεσε αρχικά καταγγελία εις βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση το 2021 ενώ τοποθέτησε χρονικά την σεξουαλική παρενόχληση το 2017.

Η υπόθεση σύμφωνα με την Daily Mail «έκλεισε» τον Απρίλιο χωρίς να αποδοθούν κατηγορίες στον Yeong-su. Όμως το γραφείο του εισαγγελέα στο Σουβόν, νότια της πρωτεύουσας της Σεούλ, άνοιξε ξανά την υπόθεση και ερεύνησε τους ισχυρισμούς της γυναίκας. Ισχυρισμούς τους οποίους ο Γιονγκ-σου αρνείται επανειλημμένα.

Ο «Παίκτης 001» του Squid Game κατηγορείται από αγνώστων στοιχείων στα μέσα γυναίκα, ότι την άγγιξε με ανάρμοστο τρόπο το 2017 ενώ εκείνος ισχυρίζεται ότι έγινε κατά λάθος και πως κράτησε τα χέρια της για να «της δείξει το δρόμο» καθώς περπατούσαν γύρω από μια λίμνη.

Αξιωματούχος της εισαγγελίας επισημαίνει ότι είναι δύσκολο να επιβεβαιώσει περαιτέρω λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση του ηθοποιού.

Στο JTBC μεταφέρθηκε ακόμη, η είδηση ότι ο Yeong-su είπε πως είχε ζητήσει συγγνώμη, όχι επειδή αναγνώρισε τις κατηγορίες εναντίον του, αλλά επειδή η γυναίκα φέρεται να του είπε ότι «δεν θα το έκανε θέμα εάν της ζητούσε συγγνώμη».