Με το που χιονίσει όλα τα παιδιά τρέχουν να φτιάξουν χιονάνθρωπο και μετά τον καμαρώνουν για μέρες σε μερικούς μένει και η συνήθεια μεγαλώνοντας.

Δυστυχώς όμως προκαλούν προβλήματα στην αστυνομία. Χτες το βράδυ η αστυνομία της Βρετανίας ήταν πολύ ανήσυχη διότι λόγω της κακοκαιρίας λάμβανε πολλά τηλεφωνήματα από ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη. Ξαφνικά λοιπόν έλαβαν ένα τηλεφώνημα από μία γυναίκα η οποία φώναζε

«Βοήθεια, βοήθεια με κλέβουν». Όταν οι αστυνομικοί τη ρώτησαν τι συμβαίνει αυτή με τα πολλά είπε ότι κάποιος της έκλεψε τον χιονάνθρωπο από την αυλή της. Στην αρχή ο αστυνομικός υπέθεσε ότι πήρε τηλέφωνο γιατί είχε τοποθετημένα πολύτιμα πράγματα πάνω στο χιονάνθρωπο, όπως νομίσματα για μάτια και κουτάλια για χέρια.

Φυσικά οι αστυνομικοί εκνευρίστηκαν και της εξήγησαν πόσο ανεύθυνο είναι αυτό που κάνει κάποιος άλλος να κινδυνεύει σοβαρά όσο αυτή τους απασχολεί με ανούσια θέματα.

Στην Αμερική από την άλλη οι κάτοικοι μίας περιοχή στο Iντάχο κάλεσαν την αστυνομία για αν καταστρέψει τον χιονάνθρωπο ενός γείτονά τους.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους ο χιονάνθρωπος έμοιαζε με μέλος της Κου Κλουξ Κλαν. Όπως είπαν αυτό δεν είναι αποδεκτό και η αστυνομία ζήτησε από τον ιδιοκτήτη του παράξενου χιονάνθρωπου να τον καταστρέψει.

 Ο συγκεκριμένος έχει προκαλέσει πρόβλημα και στο παρελθόν όταν έδωσε σε παιδιά στο Χάλοουήν αντί για γλυκά όπως συνηθίζεται έδωσε κάλυκες.