Σκηνές που κόβουν την ανάσα κατέγραψε μια κάμερα ασφαλείας στην πόλη Μπονζού της Κίνας όταν ένα μικρό παιδί που έπαιζε παραλίγο να συνθλιβεί από ένα βαρέως τύπου αγροτικό όχημα. Και μάλιστα μπροστά στα μάτια των τρομοκρατημένων γονιών του.

Το μικρό αγόρι έπαιζε παρέα με άλλα παιδιά στο πεζοδρόμιο ενώ ο πατέρας του φαίνεται να σκουπίζει σιτηρά. Με μία γρήγορη κίνηση το μικρό παιδί πετάχτηκε στον δρόμο ενώ εκείνη την ώρα περνούσε μία θεριζοαλωνιστική μηχανή με μεγάλη ταχύτητα.

Οι εικόνες είναι ανατριχιαστικές καθώς το μεγάλο όχημα περνάει πάνω από το παιδί το οποίο ως εκ θαύματος επέζησε μόνο με κοψίματα και μώλωπες.

https://www.youtube.com/watch?v=q77BpxdFa98

Τύχη βουνό για τον πιτσιρικά και τους γονείς του

Τα πλάνα δείχνουν το αγόρι να βοηθά τον πατέρα του να στεγνώνει σιτηρά στην πλευρά της λεωφόρου Xiyi. Αφού πρώτα πέρασε μια θεριζοαλωνιστική μηχανή, το παιδί αποφασίζει να περάσει το δρόμο προς τη μητέρα του.

Αλλά ένα μεγάλο παρκαρισμένο φορτηγό εμποδίζει τη θέα του και δεν καταφέρνει να εντοπίσει μια δεύτερη θεριζοαλωνιστική μηχανή που έρχεται με φόρα.

Το παιδί πετάχτηκε μπροστά από το τεράστιο όχημα, αλλά οι προεξοχές στο μπροστινό μέρος του αγροτικού εξοπλισμού για λίγα εκατοστά δεν πέτυχαν το κεφάλι του. Αντ ‘αυτού χτυπιέται και φαίνεται ότι πέφτει ανάμεσα στους τροχούς του, αποφεύγοντας να γίνει χαλκομανία.

Το βίντεο δείχνει το αγόρι να σηκώνεται σαν να μην έχει συμβεί τίποτα προτού οι γονείς του σπεύσουν να τον βγάλουν από το δρόμο. Οι τρεις τους αγκαλιάζονται και το αγόρι ξεσπά σε κλάματα.