«Φρένο» στην επιστροφή των εργαζόμενων της Google στα γραφεία τους βάζει ο κορονοϊός. Ενώ οι εργαζόμενοι περίμεναν να ενημερωθούν για το πότε θα βρεθούν ξανά στα υπερπολυτελή γραφεία τους, τελικά το mail το οποίο τους εστάλη, τους ενημέρωνε πως επιστροφή αναβάλλεται μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το CNBC, ο CEO της Google, Σούνταρ Πιτσάι, ανακοίνωσε μέσω ενός email στους τουλάχιστον 130.000 εργαζομένους πως δεν θα επιστρέψουν στα γραφεία μέχρι τις 18 Οκτωβρίου.

Στο ίδιο mail οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν πως η εταιρεία θα παρακολουθεί τα επιδημιολογικά δεδομένα και πως θα τους ενημερώσει για το πότε επιστρέφουν τουλάχιστον 30 ημέρες νωρίτερα από την ημερομηνία που πρέπει να περάσουν πάλι την πόρτα της Google.

Ωστόσο, στο ίδιο mail, ο CEO της Google, Σούνταρ Πιτσάι τόνιζε πως η εταιρεία θα απαιτήσει από οποιονδήποτε έρχεται στο γραφείο να είναι εμβολιασμένος. «Ο εμβολιασμός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τρόπους για να διατηρήσουμε τους εαυτούς μας και τις κοινωνίες μας υγιείς τους επόμενους μήνες», έγραψε ο CEO της Google.

Η αρχή θα γίνει από τις ΗΠΑ το προσεχές διάστημα.