Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν έναν γυμνό εισβολέα που τριγυρνούσε άνετος σε ένα σπίτι στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ήρθε αντιμέτωπος με τον άντρα, ο οποίος «χαμογελούσε σαν να ήταν serial killer», προτού σκοτώσει τα δύο πουλιά της οικογένειας.

Ο ιδιοκτήτης Mat Sabz φαίνεται στο βίντεο να φωνάζει στον άγνωστο άντρα που είχε διαρρήξει το σπίτι του το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης. Την ώρα που κοίταζε κάτω από τις σκάλες τον είδε και του φώναξε «τι κάνεις εδώ;», όπως δήλωσε στο Fox 11. «Αυτό είναι το σπίτι μου» ήταν η ήρεμη απάντηση του εισβολέα. «Τι κάνεις εδώ; Θα καλέσω την αστυνομία», αντέδρασε ο ιδιοκτήτης.

«Αμέσως συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν ένα πρόσωπο με το οποίο θέλεις να συνεχίσεις», είπε ο Sabz στο Fox 11. Καθώς ο ξένος άρχισε να ανεβαίνει τις σκάλες, ο ιδιοκτήτης, ο οποίος ήταν μόνος στο σπίτι εκείνη την ώρα, μπήκε στο υπνοδωμάτιο και με ασφάλεια πήδηξε από ένα μπαλκόνι για να καλέσει την αστυνομία.

Ο εισβολέας φάνηκε να αισθάνεται σαν στο σπίτι του. Κάθισε στον καναπέ, δοκίμασε τα ρούχα του Sabz ενώ έκανε και μια βουτιά γυμνός στην πισίνα. «Φορούσε το σορτσάκι μου» ανέφερε ο ιδιοκτήτης, ενώ η σύζυγός της παρακολουθούσε από μακριά τα όσα συμβαίνουν από το κινητό της. Μάλιστα κάποια στιγμή φώναξε στον μυστηριώδη άντρα να φύγει.

Ο ανατριχιαστικός εισβολέας τα έβαλε με τα πουλιά που είχε η οικογένεια στο σπίτι. «Πρώτα χαμογέλασε σαν να ήταν serial killer, λέγοντας: “Γεια σας πουλάκια”. Ύστερα τα έπιασε, τα έριξε κάτω και τα πάτησε».

Ο Sabz δήλωσε ότι αισθάνεται πως η οικογένεια γλίτωσε που δεν ήταν στο σπίτι εκείνη την ώρα. «Όταν βλέπεις αυτό που έκανε το τύπος στα ζώα – δεν ξέρουμε τι θα έκανε στην οικογένειά μας», σημείωσε.

Ο 34χρονος Paul K. Kiyan συνελήφθη και κρατείται, ενώ έχει οριστεί εγγύηση 50.000 δολαρίων.