Εκεί βρήκε, εκεί το άφησε. Βράδυ και κόσμος περιμένει στη στάση να περάσει… το τραμ το τελευταίο. Ξαφνικά βλέπει ένα αυτοκίνητο να σταματά μπροστά τους αντί για το βαγόνι.

Ο κόσμος έκπληκτος προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και πως ο οδηγός αποφάσισε να παρκάρει το αυτοκίνητο του πάνω στις ράγες, μπροστά ακριβώς από τη στάση. Εκείνος, βγαίνει από το όχημα και δεν μπορεί να καταλάβει προς τι η έκπληξη. Μέσα στο… μεθύσι του η πράξη του τού φαίνεται λογική, ασχέτως αν δεν είναι.

Το περίεργο περιστατικό συνέβη στο σταθμό της οδού Oldham King στη Βρετανία και είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθεί το δρομολόγιο του τραμ, το οποίο ήταν και το τελευταίο για εκείνη τη νύχτα. Οι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να μετακινήσουν το αυτοκίνητο για να μη συμβεί κάποιο ατύχημα, αλλά δεν τα κατάφεραν. Μετά από λίγο κατέφθασε η αστυνομία και συνέλαβε τον 32χρονο οδηγό θεωρώντας πως είχε πιει μερικά ποτηράκια παραπάνω. Μαζί με πυροσβέστες το έκαναν στην άκρη.

Η εταιρεία Metrolink, που διαχειρίζεται τις συγκοινωνίες, ανέφερε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν επιβάτη που περίμενε στη στάση, ο οποίος ανέφερε το συμβάν χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο που ήταν εγκατεστημένο στη στάση.