Το να έχει κάποιος για πατέρα έναν δισεκατομμυριούχο, έχει δημιουργήσει σε αρκετό κόσμο απορίες. Πως ζουν τα παιδιά αυτά, πως περνάνε το χρόνο τους, η σχέση που έχουν με τους πλούσιους γονείς τους, τα ενδιαφέροντα τους, είναι κάποιες από αυτές. Έτσι, η κόρη του Ρομάν Αμπράμοβιτς αποφάσισε να τις λύσει.

Με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Ιnstagram η κόρη του Σοφία, παιδί του Ρώσου μεγιστάνα από τον δεύτερο γάμο του, επιτρέπει σε όλους να ρίξουν ματιές στη ζωή του 47χρονου ιδιοκτήτη της Τσέλσι, αλλά και στις στιγμές της ίδιας με τον πατέρα της. Η Σοφία, που είναι σήμερα 19 ετών, δεν σταματά να αναρτά φωτογραφίες τόσο από την παιδική της ηλικία, όσο και από τη σημερινή οικογενειακή ζωή της. Σε κάποιες δείχνει χαρούμενη, σε άλλες πιο… σοβαρή, πάντως φαίνεται ότι λατρεύει τον πατέρα της, ο οποίος δεν της χαλά χατίρι.

Με εξαίρεση κάποιες φωτογραφίες από τις πολυτελείς διακοπές με ένα από τα θηριώδη γιοτ του κόσμου στη Μεσόγειο, αλλά και εικόνες από τα ακριβά της χόμπι, στο προφίλ της κυριαρχούν είτε selfies της ίδιας, είτε φωτογραφίες από οικογενειακές στιγμές, με τα αδέλφια της και τα κατοικίδιά της. Πάντως, η ίδια εξηγεί ότι στη ζωή της η οικογένεια και οι φίλοι της παίζουν σημαντικότερο ρόλο από τις υλικές απολαύσεις και τις… μεγαλειώδεις στιγμές που ζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς χώρισε με την μητέρα της Σοφίας το 2007. Ένα διαζύγιο που έκανε την πρώην κυρία Αμπράμοβιτς πλουσιότερη κατά ένα δισ. δολάρια. Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί, εκτός από τη Σοφία, ακόμη τέσσερα παιδιά τα οποία μένουν όλα μαζί με την μητέρα τους στο Λονδίνο.

Μέσα στο καλοκαίρι, η Σοφία Αμπράμοβιτς τράβηξε πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, με τη συμμετοχή της σε πρωτάθλημα ιππασίας στο Λονδίνο, εκπροσωπώντας τη Ρωσία.