Τα δραματικά επεισόδια που λαμβάνουν χώρα στην Οδησσό της Ουκρανίας αποκαλύπτεται πως είναι μεγαλύτερης ωμότητας, με τις εικόνες να ξεπερνάνε σε φρίκη και την πιο αιμοδιψή φαντασία, αφού δεν είναι μόνο οι άνθρωποι που κάηκαν από τη φωτιά στο κτίριο της Ένωσης Συνδικαλιστών, αλλά οι εικόνες δείχνουν τους τραυματίες να εκτελούνται από τα άτομα που περικύκλωσαν και έκαψαν το κτίριο.

Με την ουκρανική κρίση να παίρνει καθημερινά διαστάσεις εμφυλίου πολέμου, οι εικόνες που μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα ενημέρωσης ξεπερνάνε ακόμα και τις ταινίες και δείχνουν το αποτρόπαιο πρόσωπο της κρίσης.

Η πυρπόληση στο κτίριο της Ένωσης Συνδικαλιστών που πραγματοποιήθηκε από τα μέλη των φασιστικών οργανώσεων της Ουκρανίας, που συμμετέχουν στην μεταβατική κυβέρνηση της χώρας, δεν έφτανε όπως φαίνεται από τα βίντεο-ντοκουμέντα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Το μένος εναντίον των φιλορώσων ήταν τέτοιο, που ακόμα και τα άτομα που πηδούσαν από τα παράθυρα του φλεγόμενου κτιρίου για να σωθούν από την φονική πυρκαγιά, που σκότωσε περισσότερους από 30 ανθρώπους, βρίσκονταν αντιμέτωπα με ένοπλους που τους πυροβολούσαν.

Άτομα βαριά τραυματισμένα από το άλμα από μεγάλο ύψος, αντί να τύχουν ιατρικής περίθαλψης, έγιναν στόχοι, από το πλήθος που είχε κυκλώσει τους φιλορώσους και που όπως φαίνεται δεν ήθελαν να υπάρξει κανείς διασωθείς.

Στα βίντεο φαίνονται οι τραυματίες να δέχονται χτυπήματα με ρόπαλα ακόμα και πυροβολισμούς…

Σε πολλές περιπτώσεις, όπως αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες, αλλά δείχνουν και οι εικόνες που μεταδίδονται κυρίως μέσω του διαδικτύου, οι τραυματισμένοι φιλορώσοι περιλούζονταν με βενζίνη κυρίως στο πρόσωπο και μετά τους έβαζαν φωτιά.

Οι αποκρουστικές εικόνες δείχνουν πολλούς από τους νεκρούς να είναι καμμένοι μόνο στο πρόσωπο, που οφείλεται σε αυτό ακριβώς το γεγονός, ενώ πολλές είναι οι μαρτυρίες που κάνουν λόγο για τον βιασμό των γυναικών που βρίσκονταν περικυκλωμένες στο κτίριο, πριν τις θανατώσουν…

Οι φασίστες που συμμετείχαν στα εγκλήματα που διαδραματίστηκαν στο κτίριο της Ένωσης Συνδικαλιστών στην Οδησσό της Ουκρανίας, φαίνονται να ανεμίζουν ουκρανικές σημαίες στα παράθυρα και την ταράτσα του κτιρίου μετά το τέλος των εγκλημάτων τους…