Μια κάμερα ακολουθεί τον Ουκρανό μεταβατικό πρωθυπουργό Αρσένι Γιατσενιούκ μέσα στην οικία του και προσφέρει μια. ανεπανάληπτη ξενάγηση. Όχι λόγω της πολυτέλειας που επικρατεί, αλλά λόγω του ασυνήθιστου του πράγματος.

Στην ώρα που η Ουκρανία αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα μέρη του πλανήτη πλέον, με τις ταραχές να την κλονίζουν, ο Γιατσενιούκ παίρνει το ρόλο του ρεπόρτερ και καθοδηγεί τον κάμεραμαν στο σπίτι του. Σε ένα σχεδόν τρίλεπτο βίντεο ο θεατής έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τον πρωθυπουργό να δείχνει ένα ένα τα δωμάτια του οικήματος. Η «τουρνέ» ξεκινά από το μπάνιο (!) με ένα ζουμ στην τουαλέτα και από εκεί στην κουζίνα, όπου φαίνονται από τα σημαιάκια της χώρας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέχρι τα σιδερωμένα πουκάμισα του που κρέμονται στο εξωτερικό του διπλανού ντουλαπιού.

Οι πολίτες της Ουκρανίας περνούν δύσκολες ώρες και σε οικονομικό επίπεδο και παρόλα αυτά έχουν τη δυνατότητα να δουν τι περιέχει το γεμάτο ψυγείο του Γιατσενιούκ, την κόρη του να κάθεται αναπαυτικά στον καναπέ του σαλονιού, αλλά και τις ωραίες κρεβατοκάμαρες του σπιτιού.

Φαίνεται πως ο μεταβατικός πρωθυπουργός θέλησε να ελαφρύνει κάπως το κλίμα που επικρατεί στη χώρα του, κάνοντας κάτι διαφορετικό μακριά από τα έδρανα της βουλής.