Οι ενθουσιώδεις «κυνηγοί» εξωγήινων καταλαμβάνουν μαζικά μια περιοχή της Νεβάδα των ΗΠΑ για να παρακολουθήσουν φεστιβάλ σχετικά με την Area 51 και τα UFO που μπορεί να κρύβει.

Ωστόσο οι ντόπιοι δεν επιθυμούν την παρουσία τους εκεί και αντίθετος είναι και ο στρατός, που έχει ήδη καλέσει ενισχύσεις, όπως αναφέρει το RT.

Οι λάτρεις των UFO έχουν ξεκινήσει το «προσκύνημα» στη Νεβάδα για να παρευρεθούν στα δύο φεστιβάλ που έχουν προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο. Η ανθρώπινη «παλίρροια» έχει προκαλέσει την αντίδραση των αρχών, που προστατεύουν ό,τι είναι αυτό που κρύβει η μυστική στρατιωτική βάση που βρίσκεται στην περιοχή, αλλά οι φανατικοί των ΑΤΙΑ είναι αποφασισμένοι να κάνουν πάρτυ.

Άλλωστε για αυτόν τον λόγο έχουν φτάσει εκεί άνθρωποι από όλον τον πλανήτη.

«Θα είναι το μεγαλύτερο πάρτυ που έχω κάνει» είπε ένας από τους διοργανωτές, ο οποίος κινηματογράφησε κάποιους που έφτασαν νωρίς στο σημείο, ένας από τους οποίους ισχυρίζεται ότι βρέθηκε εκεί «σταλμένος από την Ηλιακή Γαλαξιακή Ομοσπονδία».

 

Η Ομοσπονδιακή Αρχή Αεροπορίας έχει κηρύξει απαγόρευση πτήσεων πάνω από τη βάση, συμπεριλαμβανομένων των drones.

Στη Rachel, την πλησιέστερη πόλη στην Area 51, υπάρχει προειδοποίηση: «Μείνετε μακριά από τη Rachel».

Η Αεροπορία των ΗΠΑ «αξιολογεί ως πολύ σοβαρό το θέμα», όπως αναφέρει αξιωματούχος. «Το έθνος μας έχει μυστικά και αυτά αξίζουν να προστατεύονται».

Τι είναι η Area 51

Η διαβόητη στρατιωτική βάση Area 51 των ΗΠΑ είναι ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα σημεία της χώρας, πυροδοτώντας θεωρίες συνωμοσίας στους λάτρεις του είδους.

«Η Area 51 είναι ένα ανοιχτό πεδίο εκπαίδευσης για την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ και αποθαρρύνουμε τον οποιονδήποτε να προσπαθήσει να έρθει στην περιοχή όπου εκπαιδεύουμε τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις. Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ είναι πάντα έτοιμη να προστατεύσει την Αμερική και την περιουσία της», τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, Laura McAndrews, πριν από λίγες μέρες, αναφορικά με το event που έχει διοργανωθεί από τους μανιώδεις «κυνηγούς» UFO.