Ένας 39χρονος από την Φλόριντα των ΗΠΑ συνελήφθη ανήμερα της Πρωτοχρονιάς όταν εμφανίστηκε στο σπίτι των πεθερικών του κρατώντας όπλο και άνοιξε πυρ εναντίον της συζύγου του και των γονιών της κι όλα αυτά μπροστά στα μάτια των δίδυμων παιδιών του.

Σε κλήση που έγινε στην Άμεσο Δράση στις 2 τα ξημερώματα ένα από τα πεντάχρονα δίδυμα, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, ακούγεται να τον παρακαλάει να κατεβάσει το όπλο ενώ εκείνος κατηγορούσε την γυναίκα του για απιστία.

«Όχι μπαμπά, δεν θέλω να πεθάνει κανείς», ακούγεται να λέει ένα από τα παιδιά του.

Τα δύο πεντάχρονα παιδιά κατάφεραν να φύγουν από το σπίτι χωρίς να τραυματιστούν και πήγαν σε γειτονικό σπίτι για να ζητήσουν βοήθεια. Οι τρεις τραυματισμένοι ενήλικες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Η σύζυγος του δράστη και η μητέρα της πρόκειται να χειρουργηθούν σήμερα, ενώ ο πεθερός του δράστη έχει ήδη πάρει εξιτήριο, αφού έφερε μόνο επιφανειακά τραύματα.

Ο William Brian Stillwell βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας και εις βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τριπλή απόπειρα δολοφονίας. Ο ίδιος φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι βρήκε ένα βίντεο στο κινητό της γυναίκας του που την έδειχνε σε ερωτικές περιπτύξεις με τον κολλητό του και για αυτό ήθελε να την σκοτώσει.

Η γυναίκα είχε εγκαταλείψει πρόσφατα τη συζυγική στέγη και είχε μετακομίσει στους γονείς αφού το ζευγάρι είχε χωρίσει.