Απρόσμενη τροπή πήρε το παιχνίδι με τις «μουσικές καρέκλες» σε πάρτι στο Μεξικό, όταν οι δύο γυναίκες που έφτασαν να διεκδικούν την τελευταία καρέκλα, πιάστηκαν στα χέρια!

Όταν η μουσική σταμάτησε εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους, με τις δυο κοπέλες να παλεύουν σώμα με σώμα για την τελευταία καρέκλα, να σέρνονται στο πάτωμα, να χτυπιούνται. Και όλα αυτά μπροστά στο φιλοθεάμον κοινό που ζητωκραύγαζε, γελούσε και παρακολουθούσε εμβρόντητο χωρίς να επεμβαίνει για να τις σταματήσει. Κάποιοι παριστάμενοι, μάλιστα, -κυρίως γυναίκες- μπήκαν και αυτοί στον… χορό για να κάνουν τα πράγματα χειρότερα, ενώ κάποιοι άλλοι δεν έχασαν την ευκαιρία να απαθανατίσουν τις στιγμές με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Το πείσμα των δύο γυναικών πάντως ήταν παροιμιώδες καθώς καμία τους δεν έδειχνε διατεθειμένη να αφήσει την καρέκλα. Το βίντεο που διαρκεί κοντά στο λεπτό ολοκληρώνεται χωρίς να λυθεί η απορία για το ποια τελικά ήταν η μεγάλη νικήτρια του παιχνιδιού. Το μόνο σίγουρο είναι πως σε αυτή τη μάχη αδιαμφισβήτητος νικητής ήταν το θέαμα.