Αυτή είναι η άβολη στιγμή που ένας εξαντλημένος σεκιουριτάς προσπαθεί να μείνει κοντά στον κλέφτη που σέρνει καροτσάκι σουπερμάρκετ με δύο κλεμμένες τηλεοράσεις και αποτυγχάνει οικτρά.

Το υλικό κατέγραψε περαστικός οδηγός στο Λέστερ της Αγγλίας την περασμένη εβδομάδα.

Κάποια στιγμή ακούμε τον χωρατατζή οδηγό να λέει στον σεκιουριτά: «πρέπει να τρέξεις γρηγορότερα αφεντικό», όσο εκείνος βάζει τα δυνατά του. Όταν μάλιστα ο φρουρός του ζητά να τον βοηθήσει να πιάσουν τον κλέφτη, ο οδηγός δικαιολογείται: «δεν μπορώ να σε βοηθήσω, είναι από τη γειτονιά μου. Θα μου σπάσουν τα παράθυρα».

Και μετά γκαζώνει και προλαβαίνει με το αμάξι τον κλέφτη, φωνάζοντάς του «τρέξε, αδερφέ, όπου να ’ναι θα ξεμείνει από ανάσα»!

Για το περιστατικό της 6ης Σεπτεμβρίου μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του τοπικού αστυνομικού τμήματος του Λέστερ, επιβεβαιώνοντας πως ο σεκιουριτάς του σουπερμάρκετ γνωστού εμπορικού κέντρου της πόλης κυνήγησε τους δύο, όπως είπε η αστυνομία, υπόπτους.

Είπε όμως και κάτι ακόμα: πως ανάμεσα στις δύο τηλεοράσεις, το καροτσάκι περιείχε και τρόφιμα από το σουπερμάρκετ. Κάνοντάς το έτσι ακόμα πιο βαρύ…