Ακριβά στοίχισε στην αγγλίδα Kirsty Lane ο γάμος και η δεξίωση που οργάνωσε, καθώς στάθηκε η αφορμή για να ξεδιπλωθεί μια απίστευτη ιστορία πίσω από τον τρόπο με τον οποίο χρηματοδότησε τη λαμπερή τελετή.

Ένας από τους προσκεκλημένους ήταν και ο Peter Sutton, γενικός διευθυντής της επιχείρησης στην οποία και η νύφη εργάζονταν.

Η εμφανής πολυτέλεια και χλιδή της τελετής δημιούργησαν ερωτηματικά στο Sutton καθώς η υπάλληλός του εργάζονταν σε καθεστώς ημιαπασχόλησης, με την αμοιβή της να είναι λιγότερες από 15.000 λίρες Αγγλίας το χρόνο (περίπου 18.500 ευρώ). Λίγες ημέρες αργότερα, παρουσιάστηκε στην εταιρεία πρόβλημα με ένα τιμολόγιο.

Ερευνώντας την υπόθεση, ο διευθυντής συνδυάζοντας και τα όσα είχε παρακολουθήσει λίγες ημέρες πριν, ανακάλυψε ότι η υπάλληλός του συστηματικά υπέκλεπτε ποσά, κόβοντας τιμολόγια σε πελάτες.

Σύμφωνα με το δικαστήριο, περισσότερες από 122 πληρωμές έγιναν προς την ίδια σε διάστημα 2 ετών, με τα ποσά που «εισέπραξε» να φτάνουν τα περίπου 200.00 λίρες, ήτοι 248.000 ευρώ!

Ο γάμος που στοίχισε στην Kirsty Lane, 40.000 λίρες αλλά και την… ελευθερία της, περιελάμβανε δείπνο σε πολυτελή αίθουσα επιμελημένο από βραβευμένο σεφ, πυροτεχνήματα, ενώ στις παρανύμφους δοθήκαν σαν δώρα, iPods διακοσμημένα με κοσμήματα!

Ο διευθυντής ισχυρίστηκε ότι η υπεξαίρεση έγινε προκειμένου να κρατήσει τον άντρα της, που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία. «Αφού άρχισε, δεν μπορούσε να σταματήσει. Φοβόταν ότι ο κ. Lane θα την άφηνε εάν μάθαινε την αλήθεια», δήλωσε.

Η Kirsty Lane καταδικάστηκε χθες σε 20 μήνες φυλάκισης.