Σοκ προκάλεσε η συμμετοχή στο σόου «Ταϊλάνδη έχεις ταλέντο» μίας νεαρής γυναίκας η οποία γδύθηκε στη σκηνή και ζωγράφισε έναν πίνακα με το… στήθος της.

Η κυβέρνηση χαρακτήρισε την εμφάνιση αυτή «πολύ σοκαριστική» ενώ η υπουργός Πολιτισμού της χώρας τόνισε πως το γυμνό δεν θεωρείται σωστό στην ταϊλανδέζικη κοινωνία. Είπε επίσης πως οι παραγωγοί του σόου κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις για το γιατί μεταδόθηκε το συγκεκριμένο απόσπασμα και στη συνέχεια θα ληφθεί απόφαση για το ποιες διαδικασίες θα ακολουθηθούν.

«Το σόου έχει στόχο να αναδείξει το ταλέντο των Ταϊλανδών και συνήθως ενθαρρύνει τους νέους να δείξουν τις ικανότητές τους. Ωστόσο, πρέπει να υπάρχουν όρια», πρόσθεσε.

Η 23χρονη Duangjai Jansaunoi εμφανίστηκε στη σκηνή ξυπόλυτη, φορώντας ένα τζιν κι ένα φαρδύ πουκάμισο το οποίο στη συνέχεια έβγαλε με την πλάτη γυρισμένη στο κοινό. Έριξε πάνω της μπογιές διαφόρων χρωμάτων και τότε γύρισε στους θεατές επιδεικνύοντας το χρωματιστό σώμα της.

Στη συνέχεια χρησιμοποίησε το χρωματισμένο στήθος της για να χρωματίσει και τον πίνακα που είχε μπροστά της.
«Αν ζωγράφιζα με τον κανονικό τρόπο θα ήταν πολύ συνηθισμένο», είπε στους κριτές.

Η μόνη γυναίκα στο πάνελ των κριτών, η ηθοποιός Pornchita Na Songkhla είπε: «Δεν λέω πως αυτό δεν είναι καλό αλλά δεν είναι σωστό. Με δεδομένη την ταϊλανδέζικη κουλτούρα, δεν το στηρίζω».

Ωστόσο οι δύο άνδρες κριτές πέρασαν την Duangjai στην επόμενη φάση.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο