Το «Love Island» είναι ένα βρετανικό ριάλιτι που περιλαμβάνει μια βίλα και ένα τσούρμο ανθρώπους που αναζητούν τον έρωτα.

Κάτι που έκανε τον γνωστό βρετανό παρουσιαστή του πρωινού μαγκαζίνο «Good Morning Britain», Πιρς Μόργκαν, να ξεσπάσει, αποκαλώντας τους «πιο ηλίθιους ανθρώπους του κόσμου».

Ακόμα και η συμπαρουσιάστριά του Susanna Reid θύμωσε και αποφάσισε να υπερασπιστεί τους διαγωνιζόμενους: «Νομίζω πως αντιπροσωπεύουν την πραγματική ζωή και δεν πρέπει να είσαι σνομπ για το αν κάποιος έχει πάει στο πανεπιστήμιο ή όχι».

s0m7grbi

Αυτό που προκάλεσε τη μήνη του παρουσιαστή ήταν πρόσφατο επεισόδιο του ριάλιτι, στο οποίο τα κορίτσια συζητούσαν το Brexit, προσπαθώντας να εξηγήσουν σε μια από την παρέα, ένα μοντέλο από το Λίβερπουλ, τι ακριβώς είναι! Μιας και δεν είχε διαβάσει ή δει προφανώς τίποτα τα τελευταία δύο χρόνια…

«Να γιατί είμαι σνομπ», έσπευσε να δηλώσει ο Μόργκαν αναπαράγοντας το χαρακτηριστικό ενσταντανέ, «είναι, στην πραγματικότητα, ακόμα πιο ηλίθιοι απ’ όσο είχα πιστέψει».

Η πλάκα βέβαια είναι πως μεταξύ των φετινών διαγωνιζόμενων του ριάλιτι είναι και ένας γιατρός, ένας δικηγόρος, ακόμα και ένας πυρηνικός επιστήμονας…