Τυχαίνει μερικές φορές οι συμπτώσεις να οδηγούν σε ένα απρόσμενο αποτέλεσμα. Στην περίπτωση του Ola Akesson τα πράγματα ήρθαν έτσι που ενώ θα μπορούσε η υπόθεσή του να εξελιχθεί σε τραγωδία, όλα πήγαν καλά και μάλιστα αυτό που του συνέβη καταγράφηκε σε βίντεο από τη γυναίκα του!

Ο Akesson βρισκόταν με τη σύζυγό του στο εξοχικό του σπίτι στο Angraan. Το σπίτι δεν διαθέτει τουαλέτα, γράφει η Huffington Post, κι έτσι ο Akesson βγαίνει από το σπίτι για μερικές στιγμές με τον εαυτό του που ακόμα και ο βασιλιάς τις περνά μόνος του. Εκείνη την ώρα εμφανίστηκε έξω από το σπίτι ένα μεγάλο ελάφι και ο Ola είπε στη γυναίκα του να το τραβήξει βίντεο με το iPad.

Τη στιγμή που ο Ola ήταν έξω από το σπίτι και η γυναίκα του τραβούσε βίντεο με το iPad εμφανίστηκε η αρκούδα που σκόρπισε χάος στο σπίτι. Ενώ η γυναίκα του ούρλιαζε- η Huffington ζητά συγγνώμη από όσους γνωρίζουν σουηδικά οπότε μάλλον δεν ήταν και πολύ ευγενική η σύζυγος- η αρκούδα βρέθηκε πολύ κοντά στον Ola ο οποίος έπεσε στο έδαφος.

«Πρόσεχε! Έρχεται αρκούδα! Είσαι χαζός;! Τρέχα, για το όνομα του θεού!» φωνάζει η γυναίκα κι εντωμεταξύ η αρκούδα, που μάλλον τρόμαξε περισσότερο από το ζευγάρι, εξαφανίζεται στο δάσος.