Εκτός πολλών άλλων, τα ελληνικά νησιά είναι παγκοσμίως γνωστά για το ρομαντικό, μεσογειακό τους κλίμα και τους ανώμαλους… δρόμους τους. Ο 42χρονος Leyton Williams από την Αγγλία αποφάσισε να συνδυάσει και τα δύο, με αποτέλεσμα να βρεθεί αναίσθητος με 20 σπασμένα κόκκαλα να κάνει πρόταση γάμου στη γυναίκα της ζωής του!

Ο Leyton Williams είχε προγραμματίσει να περάσει δύο εβδομάδες μαζί με την 29χρονη Joanne McGlynn στην παραδεισένια Ζάκυνθο και μάλιστα να πραγματοποιήσουν το γύρο του νησιού με ένα ATV (γουρούνα).

Ωστόσο, ρομαντική τους βόλτα τερματίστηκε πρόωρα, καθώς ο 42χρονος έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να βρεθεί αναίσθητος με 20 σπασμένα κόκκαλα. Η σύντροφος του δεν βρισκόταν πάνω στη μηχανή τη στιγμή του ατυχήματος.

Η 29χρονη προσπαθούσε να τον συνεφέρει, αλλά εκείνος αρχικά δεν ανταποκρινόταν. Ξαφνικά συνήλθε και με όλες του τις δυνάμεις της ψιθύρισε: «Παντρέψου με… Σ’ αγαπώ».

«Όπως ήμουν ξαπλωμένος στο δρόμο, είδα όλη μου τη ζωή από μια διαφορετική προοπτική. Νόμιζα ότι ήταν οι τελευταίες μου στιγμές και όταν είδα την Joanne της έκανα αυθόρμητα πρόταση γάμου. Ευτυχώς, μου απάντησε καταφατικά», δήλωσε ο 42χρονος.

«Τον είδα να συντρίβεται και σκέφτηκα ότι ήταν νεκρός. Του φώναζα μήπως ανταποκριθεί και ξαφνικά μου έκανε πρόταση γάμου. Δεν μπορούσα να το πιστέψω και φυσικά του απάντησα αμέσως», δήλωσε η 29χρονη.