Απίστευτα βασανιστήρια πέρασε οικιακή βοηθός στη Σαουδική Αραβία. Η γυναίκα από τη Σρι Λάνκα βρέθηκε στο νοσοκομείο όπου της αφαίρεσαν χθες 19 από τα 24 καρφιά καθώς και μια βελόνα, που είχαν μπηχτεί στα χέρια, τα πόδια και το μέτωπό της.

Όπως δήλωσε ο διευθυντής του νοσοκομείου, η οικιακή βοηθός δεν ήταν σε θέση να προκαλέσει στον εαυτό της τέτοια βασανιστήρια ενώ περιέγραψε ότι ο εργοδότης της ζέσταινε τα καρφιά πριν τα καρφώσει με ένα σφυρί στο σώμα της!

Η Αριγιαουάτι, που έφθασε τον Μάρτιο στη Σαουδική Αραβία, δήλωσε σε μια τοπική εφημερίδα ότι το ζευγάρι των εργοδοτών της και τα επτά παιδιά τους την ξυλοκοπούσαν τακτικά.

Όσο για το λόγο των βασανιστηρίων είπε ότι ο σαουδάραβας εργοδότης της ενήργησε με τον τρόπο αυτό για να την τιμωρήσει, επειδή είχε δυσκολία στην επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειας.

Κατά τη διάρκεια της εγχείρησης που διήρκεσε τρεις ώρες, οι γιατροί αφαίρεσαν 13 καρφιά μήκους πέντε εκατοστών και έξι μικρότερα, διευκρίνισε. Τα καρφιά που απομένουν δεν απομακρύνθηκαν αμέσως, εξαιτίας του κινδύνου βλάβης των νεύρων.