Στις 25 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η νέα δίκη στην οποία παραπέμφθηκαν οι τέσσερις κατηγορούμενοι για το φόνο του Άντη Χατζηκωστή, Διευθύνοντος Συμβούλου του εκδοτικού και δημοσιογραφικού οργανισμού ΔΙΑΣ.

Με αίτημα του Γενικού Εισαγγελέα ανεστάλη η δίκη των Έλενα Σκορδέλη, Τάσο Κρασοπούλη και Ανδρέα Γρηγορίου, μετά τη σύλληψη του Γρηγόρη Ξενοφώντος, που φέρεται ως ο εκτελεστής του Άντη Χατζηκωστή.

Ο Ξενοφώντος είχε διαφύγει από την Κύπρο στη Μολδαβία λίγες ημέρες μετά τη στυγερή δολοφονία του Άντη τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο Γενικός Εισαγγελέας καταχώρησε σήμερα νέο κατηγορητήριο, στο οποίο προστέθηκε το όνομα του Γρηγόρη Ξενοφώντος, ο οποίος φέρεται ως ο άνθρωπος που πυροβόλησε δύο φορές τον Άντη Χατζηκωστή έξω από το σπίτι του.

Το φόνο του Χατζηκωστή, σύμφωνα με το κατηγορητήριο και τη μαρτυρία της Αστυνομίας, διέταξε και χρηματοδότησε η Έλενα Σκορδέλη, γιατί το θύμα την είχε απολύσει από τη θέση της ως παρουσιάστριας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΙΓΜΑ.

Οι δικηγόροι των κατηγορουμένων έφεραν ένσταση στη συνέχιση της κράτησής τους και το δικαστήριο θα εκδώσει αύριο την απόφασή του στο αίτημα για απόλυσή τους.