Είχε βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας όταν ξόδεψε 242.000 ευρώ σε ποτά μέσα σε μόλις ένα βράδυ. Αυτή τη φορά ο 23χρονος Alex Hope απασχολεί την επικαιρότητα για άλλους λόγους: επειδή συνελήφθη για απάτη.

Ο Hope είχε τραβήξει την προσοχή όλων των θαμώνων σε κλαμπ του Λίβερπουλ όταν παρήγγειλε ένα γιγάντιο μπουκάλι σαμπάνιας- ίσο με σαράντα κανονικά μπουκάλια- αξίας 151.000 ευρώ.

Η επιχείρηση της αστυνομίας- με εξουσιοδότηση της βρετανικής Αρχής Οικονομικών Υπηρεσιών έγινε σε ακίνητο στο ανατολικό Λονδίνο την Τρίτη. Εάν του απαγγελθούν κατηγορίες και βρεθεί ένοχος, ο Hope μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης.

Η δημοσιότητα φαίνεται πως άρεσε στον 23χρονο, ο οποίος προσέλαβε μάλιστα και εταιρεία δημοσίων σχέσεων για να τον αναλάβει!

Στην ιστοσελίδα του γράφει: «Ο Alex ξεχωρίζει στο City, είναι ειδικός στη βρετανική οικονομία, εργάζεται στις αγορές συναλλάγματος κι από τα χέρια του περνούν εκατομμύρια. Έχει πάθος με το ποδόσφαιρο και τα… νομίσματα».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα πάντα «σε ηλικία 11 ετών ο Alex είχε έντονο ενδιαφέρον για τα διαφορετικά νομίσματα και άρχισε τα ταξίδια στην Ευρώπη για να αποκτήσει γνώσεις από πρώτο χέρι. Ταλαντούχος, χαρισματικός και αγαπητός, ο Alex Hope αποπνέει γνώση και δεν μπορείς παρά να σεβαστείς και να θαυμάσεις τον αυτοδίδακτο νέο…»