Νέα φωτογραφίες αποκαλύπτουν πτυχές της υπόθεσης δικτύου πορνείας στη Νέα Υόρκη, για την οποία κατηγορείται ως «εγκέφαλος» μία 44χρονη μητέρα από τη Βρετανία.

Το διαμέρισμα όπου, σύμφωνα με την υπόθεση, τα κορίτσια της Άννα Γκριστίνα υποδέχονταν τους «πελάτες» τους είναι μάλλον παράταιρο σε σχέση με το τζίρο της «αυτοκρατορίας» της Γκριστίνα, όπως η ίδια χαρακτήριζε τη δουλειά της, που εκτιμάται στα δέκα εκατομμύρια δολάρια.

Σε σχέση με την πελατεία της Γκριστίνα- κρατικοί αξιωματούχοι, τραπεζίτες, στελέχη επιχειρήσεων- που έδιναν περίπου 2.000 δολάρια για μία βραδιά με τα κορίτσια της, το διαμέρισμα των 600 δολαρίων στην Upper East Side της πόλης χαρακτηρίζεται «ταπεινό».

Η Γκριστίνα αρνείται πως ήταν η «μαντάμ» του δικτύου και υποστηρίζει μέσα από το κελί της φυλακής πως το διαμέρισμα δεν ήταν οίκος ανοχής αλλά «φωλιά» όπου οι φίλες της μπορούσαν να συναντήσουν τους εραστές τους.

Η εφημερίδα «New York Post» είχε πρόσβαση στο διαμέρισμα που, όπως υποστηρίζεται, η 44χρονη χρησιμοποιούσε για 15 χρόνια ως βάση των επιχειρήσεών της.

Το διαμέρισμα έχει μία κρεβατοκάμαρα και λίγες πολυτέλειες. Στο σαλόνι υπάρχει μόνο ένα μεταλλικό ντιβάνι καλυμμένο με μαξιλάρια.

Όμως το σπίτι είναι καλά εξοπλισμένο σε ό,τι αφορά τα… απαραίτητα αξεσουάρ.