Ένας πρώην στρατιωτικός και η γυναίκα του κυνηγήθηκαν ανηλεώς από τη γειτόνισσα, η οποία κατάφερε τελικά να τους κάνει τον βίο αβίωτο και να τους διώξει από το σπίτι τους.

Ο Daniel και η Helen Elliott πέρασαν τα πάνδεινα από την 57χρονη γειτόνισσά τους Loretta Acton, η οποία ενοχλήθηκε από την ελευθερία με την οποία χρησιμοποιούσε το ζευγάρι τον κάδο σκουπιδιών της.

Ο συνεχής καυγάς των 2 ετών κλιμακώθηκε ωστόσο πρόσφατα, όταν η γειτόνισσα εμφανίστηκε για άλλη μια φορά στο κατώφλι της 34χρονης Elliott απειλώντας να τη σκοτώσει!

Σειρά είχε μετά ο επίσης 34χρονος κύριος Elliott, τον οποίο έλουσε με αχαρακτήριστες βρισιές μπροστά στα μικρά παιδιά του και έκλεισε το λογύδριό της: «Η μαμά μου πέθανε μόλις, ελπίζω να είσαι ο επόμενος».

shutterstock378878935

Η αστυνομία κατέφτασε αργότερα, καθώς η μαινόμενη γειτόνισσα έσκισε τα λάστιχα του μαύρου Audi A4 της οικογένειας. Το ζευγάρι πήρε τελικά τα παιδιά του και έφυγαν άρον-άρον από το σπίτι που νοίκιαζαν στο ευρύτερο Μάντσεστερ, καθώς όπως είπε ο σύζυγος: «Έπρεπε να μετακομίσω γιατί ανησυχούσα τι θα έκανε μετά. Είχε επίδραση και στα παιδιά μου, καθώς επηρεάζονταν από το στρες στο οποίο ζούσα».

Η υπόθεση κατέληξε στο δικαστήριο, το οποίο έκρινε ένοχη τη γειτόνισσα και την υποχρέωσε σε τσουχτερό πρόστιμο, αλλά και αποζημίωση για τα σκισμένα λάστιχα του αυτοκινήτου. Η Acton είχε πάρει μια μεγάλη διατροφή από τον πρώην σύζυγό της και μετακόμισε δίπλα στο ζευγάρι σε ακριβό προάστιο του Μάντσεστερ, όταν και ξεκίνησε το μαρτύριο του ζευγαριού…