Μία γυναίκα που ναρκώθηκε, απήχθη και κλειδώθηκε σε ένα υπόγειο μπουντρούμι για μία εβδομάδα περιέγραψε στην τηλεόραση το μαρτύριο που βίωσε. Το θύμα ναρκώθηκε από τον Martin Trenneborg, ο οποίος τη μετέφερε σε ένα ειδικό καταφύγιο στο Κρίστιανσταντ, στη νότια Σουηδία.

Στη συνέντευξή της, η γυναίκα αποκάλυψε πώς ξύπνησε και είδε «μια οροφή και έναν άντρα να κάθεται σε μια καρέκλα δίπλα μου, απλώς κοιτάζοντάς με». Περιέγραψε ακόμη στη σουηδική τηλεόραση πώς ο απαγωγέας της «ήθελε να κοιμηθούμε μαζί» γιατί «πάντα επιζητούσε τη σωματική επαφή».

Η Eriksson, που διανύει τη δεκαετία των 30, ανέφερε ακόμη ότι ξύπνησε με μια βελόνα στο μπράτσο της, την οποία και έβγαλε αμέσως μόλις συνειδητοποίησε τι ήταν.

Ο Trenneborg καταδικάστηκε πέρυσι σε 10ετή φυλάκιση για την απαγωγή που έλαβε χώρα το 2015. Το δικαστήριο είπε ότι ο δράστης σχεδίασε προσεκτικά την απαγωγή για μια μακρά περίοδο και υπέβαλε το θύμα σε σοβαρούς κινδύνους, ναρκώνοντάς την και κρατώντας τη φυλακισμένη σε ένα ειδικό καταφύγιο για σχεδόν μία εβδομάδα.

Ο 39χρονος γιατρός υποστήριξε πως έπασχε από ψυχική διαταραχή την περίοδο εκείνη. Πάντως, το δικαστήριο υποστήριξε ότι ήταν δύσκολο να αποδειχθεί ότι ο δράστης ανάγκασε το θύμα σε σεξουαλική επαφή. Ο Trenneborg απήγαγε το θύμα του μετά από συνάντησή τους που έγινε στο πλαίσιο ραντεβού στη Στοκχόλμη.

sofrthm9

sofrthm2

sofrthm3

sofrthm4

sofrthm5

sofrthm6

sofrthm7

sofrthm8

sofrthm10

sofrthm11