Ένα τρίχρονο αγόρι έπεσε νεκρό από πυροβολισμό ενώ καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της γιαγιάς του. Δράστης ήταν ένας άλλος, ανυπόμονος, οδηγός, ο οποίος φαίνεται πως εξοργίστηκε επειδή η γιαγιά του αγοριού οδηγούσε πολύ αργά.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον άνδρα που σκότωσε τον άτυχο Acen King στο Little Rock του Arkansas.

Η γιαγιά του Acen τον είχε πάει για ψώνια το Σάββατο το απόγευμα όταν συνέβη το τραγικό περιστατικό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης βρισκόταν στο όχημα πίσω από το αυτοκίνητο της γιαγιάς του αγοριού και εκνευρίστηκε επειδή εκείνη δεν οδηγούσε αρκετά γρήγορα. Άρχισε να της κορνάρει κι εκείνη κάποια στιγμή του «απάντησε» ανταποδίδοντας το κορνάρισμα. Τότε εκείνος βγήκε από το αυτοκίνητό του και έριξε έναν πυροβολισμό στο αυτοκίνητό της.

«Η σφαίρα διαπέρασε το όχημα και χτύπησε το παιδί» ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Little Rock.

Όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα Mirror, η γιαγιά του μικρού Acen δεν κατάλαβε πως το παιδί είχε χτυπηθεί και συνέχισε να οδηγεί. Μόνο όταν έφτασε στο σπίτι του γιου της και πήγε να βγάλει το Acen από το αυτοκίνητο συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί. Το αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου λίγο αργότερα εξέπνευσε.

Η αστυνομία προσφέρει αμοιβή 40.000 δολαρίων σε όποιον έχει πληροφορίες που θα βοηθήσουν στη σύλληψη και καταδίκη του δράστη.