Στη διεύθυνση 3708 Las Vegas Blvd South διάσημοι αστέρες του καλλιτεχνικού στερεώματος απολαμβάνουν το δείπνο τους μια μέρα του καλοκαιριού που μας πέρασε έπειτα από μια μουσική εκδήλωση. Σε κάποιο τραπέζι η Μπιγιονσέ και ο σύζυγός της Jay Z γεύονται νοστιμιές και συζητούν παρέα με τη Ριάνα.

Με μια ώρα διαφορά καταφθάνουν και οι U2, φωνακλάδες και φασαριόζιοι όπως πάντα. «Πουλάω την ψυχή μου στο διάβολο για ένα φαγκρί με χόρτα», φημολογείται ότι λέει στην υπόλοιπη παρέα ο Μπόνο.

Το εστιατόριο «Milos» στο Λας Βέγκας είναι το τελευταίο απόκτημα του ανήσυχου επιχειρηματία Κώστα Σπηλιάδη. Κάτω από την ομπρέλα της υψηλής  γαστρονομίας που φέρει άρωμα, μενταλιτέ και γεύση από Ελλάδα, εκατοντάδες celebrity, επιχειρηματίες, πολιτικοί αλλά και απλός κόσμος που επισκέπτεται καθημερινά την περιοχή δοκιμάζει αστακοσαλάτα, τηγανητά κολοκυθάκια και φρέσκα ψάρια που μυρίζουν Αιγαίο.

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» ο Κώστας Σπηλιάδης ήθελε πολύ καιρό να ανοίξει το «Milos» στο Λας Βέγκας: «Θεωρώ ότι είναι ένα βήμα προς τη δυτική ακτή» παραδέχεται και προσθέτει «Ευκαιρία να προωθηθεί η ελληνική κουζίνα σε μια πιο διεθνή σκηνή».

Τα ξένα περιοδικά κάνουν λόγο για νέο στέκι της περιοχής και τονίζουν ότι είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο θα μπορούσε κάποιος παθιασμένος να εγκαταλείψει μια ενδιαφέρουσα παρτίδα μπλακ τζακ.

Ο Κώστας Σπηλιάδης δήλωσε: «Έχω δει πολλούς ηγέτες να γλυκαίνουν έπειτα από ένα καλοφτιαγμένο φρέσκο ψητό ψαράκι. Πρόσφατα μπήκε στο μαγαζί ο Τόνι Μπλερ, Μαζεμένος και μάλλον συγκρατημένος, δείχνοντας επιφυλακτικός για την επιλογή των καλεσμένων του να τον φέρουν στο «Milos», έφυγε πανευτυχής, χαλαρός, χαμογελώντας λέγοντας κοπλιμέντα δεξιά και αριστερά για την Ελλάδα, τις ομορφιές της και το φαγητό της».

Επιπλέον τα media κάνουν λόγο για αγαπημένο στέκι της Νικόλ Κίντμαν, του Γούντι Άλεν, του Ντάστιν Χόφμαν και της οικογένειας Κατσιματίδη.