Τραγικό τέλος είχε ένας από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της βραζιλιάνικης τηλεόρασης, ο Domingos Montagner, ο οποίος πνίγηκε σε ποτάμι όπου γίνονταν τα γυρίσματα για τη σαπουνόπερα με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στη χώρα.

Ο Μontagner είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Velho Chico», σαπουνόπερα με τίτλο τον ποταμό όπου ο ηθοποιός έχασε τη ζωή του.

Ο 54χρονος είχε πάει για μπάνιο με μία συνάδελφό του ηθοποιό ύστερα από τα γυρίσματα στην περιοχή Sergipe, στα βορειοανατολικά της Βραζιλίας.

Σύμφωνα με την ίδια, ο άτυχος ηθοποιός παρασύρθηκε από τα ισχυρά ρεύματα του ποταμού.

Η ηθοποιός Camila Pitanga καλούσε σε βοήθεια αλλά οι ντόπιοι που την άκουγαν αρχικά δεν βοήθησαν καθώς νόμισαν πως ο πνιγμός ήταν σκηνή στο σενάριο της σαπουνόπερας!

«Πίστευαν πως είχαν επιλέξει ένα ασφαλές σημείο για να κολυμπήσουν αλλά αυτή είναι μια από τις πιο επικίνδυνες περιοχές και οι ντόπιοι την αποφεύγουν», σχολίασε στη βραζιλιάνικη εφημερίδα «O Globo» ο επικεφαλής της αστυνομίας Antonio Francisco Filho.

Λίγες ώρες αργότερα οι διασώστες εντόπισαν το σώμα του Montagner μέσα στο νερό σε απόσταση 300 μέτρων από το σημείο όπου είχε πάει για κολύμπι.

Ο 54χρονος ήταν παντρεμένος εδώ και 14 χρόνια με την ηθοποιό Luciana Lima και είχαν τρία παιδιά.