Παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 3 ετών, η Bella Ferguson, είναι… επαγγελματίας όταν έχει να αντιμετωπίσει άλλα κορίτσια σε διαγωνισμούς ομορφιάς.

Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τη Daily Mail, το μικρό παιδί έχει ήδη λάβει μέρος σε περισσότερες από 20 διοργανώσεις, φορώντας φορέματα σχεδιαστών, μακιγιάζ, περούκες, ακόμη και κάνοντας ψεύτικο μαύρισμα. Η μητέρα της, Ria, από το Ηνωμένο Βασίλειο επιμένει ότι η κόρη της είναι προσκολλημένη στους διαγωνισμούς ομορφιάς, πράγμα το οποίο η ίδια αποκαλεί «αβλαβές».

«Η Bella αγαπά να συμμετέχει σε διαγωνισμούς ομορφιάς, να ντύνεται και να βάζει μακιγιάζ, αλλά και να παίζει με τους φίλους της. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι είναι τόσο εναντίον των διαγωνισμών, επειδή η μεγαλύτερη κόρη μου χορεύει σε μια αίθουσα με ακόμα λιγότερα ρούχα», λέει η μητέρα της.

Προσθέτει μάλιστα ότι δεν το θεωρεί κακό γιατί οι διαγωνισμοί είναι προστατευμένοι και δεν υπάρχουν επικίνδυνοι ή ανώμαλοι να παρακολουθούν. Όπως αναφέρει, η τρίχρονη έχει μια πειθαρχημένη περιποίηση η οποία περιλαμβάνει ψεύτικο μαύρισμα και μάσκαρα, αλλά και μακιγιάζ πριν από κάθε θέαμα. Το μικρό κορίτσι φοράει επίσης περίτεχνες περούκες και φορέματα σχεδιαστών για να ανταγωνιστεί τις διαγωνιζόμενες, ενώ η μητέρα της δεν έχει αποκλείσει την πιθανότητα να βάλει ψεύτικες βλεφαρίδες και νύχια στο μέλλον.

Όπως αποκαλύπτει η Ria, αρχικά, στον πρώτο διαγωνισμό, δεν ήξερε αν θα αρέσει στην κόρη της, αλλά η μικρή ήταν σαν το ψάρι στο νερό. Της άρεσε η αίγλη και η διαδικασία κι έτσι ακολούθησαν και οι υπόλοιποι. Έχει συγκεντρώσει μάλιστα και διάφορα βραβεία από τις συμμετοχές της.

Τις υπόλοιπες μέρες, πάντως, στην καθημερινότητά της η μικρή, όπως αναφέρει το δημοσίευμα συμπεριφέρεται σαν ένα οποιοδήποτε νήπιο. Θα συνεχίσει δε να πηγαίνει σε διαγωνισμούς μέχρι απλώς να βαρεθεί και να μην της αρέσει πια. silly2 silly3 silly4 silly5 silly6 silly7 silly8 silly9 silly10 silly11 silly12 silly13 silly14 silly15 silly16 silly17