Η συγκλονιστική στιγμή που ένας άνδρας πέφτει νεκρός από πυροβολισμούς μεταδόθηκε μέσω ζωντανής σύνδεσης στο Facebook και μάλιστα το περιστατικό έγινε μπροστά στα παιδιά του.

Ο 28χρονος Antonio Perkins βρισκόταν σε ένα πάρκο στο Σικάγο με τα δύο από τα τρία παιδιά του και μια παρέα από φίλους του, όταν ξαφνικά τα πυρά τον έριξαν στο έδαφος. Στο βίντεο που αποθηκεύτηκε από τη ζωντανή σύνδεση την οποία είχε στο Facebook, ακούγεται να φωνάζει «τι έγινε;» σε κάποιον που βρίσκεται πιο μακριά και ο οποίος δεν φαίνεται από την κάμερα του κινητού. Σε λίγα δευτερόλεπτα ακούγονται τα πυρά με τις σφαίρες να τον πετυχαίνουν στο κεφάλι και στο λαιμό! Ο άνδρας σωριάζεται στο έδαφος και αφήνει την τελευταία του πνοή.

sdead2

Στην αρχή του βίντεο, ο άνδρας μιλάει σε ζωντανή σύνδεση με τους φίλους του και τους δείχνει τις όμορφες στιγμές που περνάει στο πάρκο. Ο 28χρονος έπεσε στο γρασίδι μετά από δύο πυροβολισμούς, ενώ ακούστηκαν τουλάχιστον άλλοι 10, με την αστυνομία του Σικάγο να αναφέρει πως οι πυροβολισμοί σχετίζονται με συμμορία.

Από την άλλη, ο πατέρας και ο αδερφός του ισχυρίζονται ότι όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και ο νεαρός δεν ήταν πλέον κάπου μπλεγμένος. Στη συνέχεια του βίντεο φαίνονται αίματα γύρω από τον άνδρα και ακούγονται ουρλιαχτά από τα παιδιά και τους φίλους του που είναι γύρω του.

Ο πατέρας του ανέφερε επρόκειτο για ένα πολύ καλό παιδί που εργαζόταν καθημερινά. Πριν από λίγα χρόνια τη ζωή του είχε χάσει και ο αδερφός του επίσης από πυροβολισμούς. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση, αλλά δεν έχει προχωρήσει σε συλλήψεις μέχρι στιγμής.