Η 18χρονη Shantaniqua Nykole Scott από το Waco του Τέξας κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας του ίδιου της του παιδιού και τώρα αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Το σοκαριστικό βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας προκαλεί φρίκη, καθώς η νεαρή μητέρα φαίνεται να προσπαθεί να πνίξει το ανήμπορο βρέφος μια φορά με ένα πανί και την άλλη με τα γυμνά της χέρια!

Η Scott δήλωσε στις αρχές όταν την συνέλαβαν ότι δε μπορούσε να τα βγάλει πέρα όντας ανύπαντρη και άνεργη μητέρα και πως ήθελε να «βγάλει από τη ζωή της το τεσσάρων μηνών μωρό».

Πριν από ένα χρόνο ο μικρός Rhaidyn εισήχθη στο νοσοκομείο για γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, που προκάλεσε την αναπνοή του να σταματήσει.

Επειδή όμως οι γιατροί υποψιάστηκαν κακοποίηση ανηλίκου, τοποθέτησαν κρυφή κάμερα στο δωμάτιό του… και δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν τις εικόνες!

Σε αυτές η Scott φαίνεται να τοποθετεί μια κουβερτούλα πάνω στο προσωπάκι του Rhaidyn και να την κρατά εκεί για περισσότερα από 20 δευτερόλεπτα. Μετά στο δωμάτιο μπαίνει μια νοσοκόμα, ενώ η μητέρα ασχολείται με το κινητό της.

Λίγο αργότερα, η 18χρονη πιάνει με τα γυμνά της χέρια το στόμα και τη μύτη του μωρού και τα κρατά εκεί για ένα λεπτό και 14 δευτερόλεπτα. Το μωρό φαίνεται να χτυπά τα χέρια και πόδια του προτού λιποθυμήσει.

Οι γιατροί και οι νοσοκόμοι τρέχουν στο δωμάτιο καθώς έχουν ενεργοποιηθεί οι συναγερμοί επειδή έχει σταματήσει να αναπνέει.

Τελικά, ο μικρός επέζησε και τώρα βρίσκεται υπό τη φροντίδα κοινωνικών υπηρεσιών.