Τριαντάχρονος δάσκαλος εμφανίστηκε ολόγυμνος σε σχολείο στην περιοχή Lingshan της Κίνας κι επιχείρησε να βιάσει μαθήτρια στο προαύλιο, μπροστά στα μάτια των έντρομων μαθητών.

Το περιστατικό συνέβη στις 28 Μαρτίου και με την παρέμβαση άλλων εκπαιδευτικών η μαθήτρια απαλλάχθηκε από τον εναγκαλισμό του δασκάλου, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν φαίνεται ο γυμνός άνδρας να αρπάζει το κορίτσι και να το σπρώχνει στον τοίχο, στον εξωτερικό χώρο του σχολείου και μπροστά σε πολλούς άλλους μαθητές.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, ο 30χρονος παλεύει με κάποια ψυχική ασθένεια και εργάζεται στα εργαστήρια του σχολείου. Ο άνδρας είχε το 2011 ακολουθήσει θεραπεία λόγω ψυχωτικών επεισοδίων και δύο χρόνια μετά πήρε έγκριση να επιστρέψει στη δουλειά του.

Το σχολείο επέλεξε ο άνδρας να απασχοληθεί στα εργαστήρια και να μην μπει να διδάξει σε τάξη. Τόσα χρόνια τώρα δεν είχε προκαλέσει κανένα πρόβλημα και ήταν συνεπής στη δουλειά του.

Μετά το περιστατικό της επίθεσης κλήθηκε άμεσα η αστυνομία ενώ ενημερώθηκε και η οικογένειά του που τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

roiwoeru1 roiwoeru2 roiwoeru3