Δύο ακόμη Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σήμερα το βράδυ σε νέα αεροπορική επιδρομή του ισραηλινού στρατού στο κέντρο της Λωρίδας τη Γάζας, την ώρα που ο αιγύπτιος πρωθυπουργός Εσάμ Σάραφ καταγγέλει τις επιθέσεις που κόστισαν τη ζωή σε τρεις αιγύπτιους συνοριοφύλακες στη μεθόριο με το Ισραήλ.

«Ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος έριξε έναν πύραυλο εναντίον δύο νεαρών Παλαιστινίων που επέβαιναν σε μία μοτοσυκλέτα με αποτέλεσμα να τους σκοτώσει» διευκρίνισε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Μία άλλη επιδρομή του ισραλινού στρατού πραγματοποιήθηκε εναντίον της πόλης Χαν Γιούνες χωρίς όμως να προκαλέσει θύματα.

Ο θάνατος αυτών των Παλαιστινίων ανεβάσε σε 11 τους νεκρούς από τις αεροπορικές επιθέσεις των Ισραηλινών που γίνονται σε αντίποινα της χθεσινής τριπλής επίθεσης στην πόλη Εϊλάτ που κόστισε τη ζωή σε 8 Ισραηλινούς.

Εντωμεταξύ ο πρωθυπουργός της Αιγύπτου Εσάμ Σάραφ δήλωσε σήμερα ότι το αιγυπτιακό αίμα «είναι πολύ ακριβό για να χύνεται χωρίς απάντηση», μετά το θάνατο τριών συνοριοφυλάκων στη μεθόριο με το Ισραήλ.