Η αγάπη της για τα ζώα είναι τέτοια, που ξοδεύει ετησίως 15 χιλιάδες λίρες, ώστε τα έξι αγγλικά μπουλντόγκ της να έχουν τις ανέσεις, που συνήθως απολαμβάνουν άνθρωποι.

Η 49χρονη Karen Chamberlain και ο 48χρονος Peter Dowling παρέχουν ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς στους τετράποδους φίλους τους, καθώς έχουν τις δικές τους γκαρνταρόμπες, ενώ ανά τακτά διαστήματα δέχονται περιποίηση ομορφιάς! Φυσικά, τα έξι σκυλιά δεν τρώνε ό,τι και ό,τι, αλλά μόνο βιολογικά τρόφιμα με συμπληρώματα βιταμινών…

Στην γκαρνταρόμπα κάθε μπουλντόγκ μπορεί να βρει κανείς φούστες, καπέλα, τιάρες και ό,τι άλλο κάνει τα ζώα να μοιάζουν περισσότερο σαν αριστοκράτες!

Τα λούσα των σκυλιών φυσικά κοστίζουν στην οικογένεια, αλλά αυτό είναι το τελευταίο που απασχολεί την ιδιοκτήτριά τους, που σκέφτεται να μετακομίσει σε μεγαλύτερο σπίτι, ώστε να αποκτήσει και άλλα σκυλιά, που θα έχουν ασφαλώς την ίδια περιποίηση.

«Τους αγόρασα ειδικά κρεβάτια, αλλά επιμένουν να έρχονται στον καναπέ μαζί μας. Τελικά αναγκάστηκα να αγοράσω νέο καναπέ αυτή τη βδομάδα, ώστε να χωράμε όλοι», λέει η ιδιοκτήτρια, που θέλει να έχει «στα πούπουλα» τα σκυλιά της..