Απελπισμένες προσπάθειες να… παχύνει κι άλλο καταβάλλει η 32χρονη Susanne Eman από την Arizona των ΗΠΑ, η οποία αυτή τη στιγμή ζυγίζει 330 κιλά.

Η 32χρονη γυναίκα ευελπιστεί ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει καταφέρει να υπερβεί τα 362 κιλά και γι αυτό το λόγο καταναλώνει τουλάχιστον 20.000 θερμίδες καθημερινά.

Η ανύπαντρη μητέρα δύο παιδιών πιστεύει ότι έχει ήδη κερδίσει την πρώην πιο υπέρβαρη μητέρα του κόσμου, Donna Simpson, η οποία ζύγιζε 317 κιλά!

Αποφασισμένη να παχύνει κι άλλο η γυναίκα δήλωσε: «Θα ήθελα να μάθω εάν είναι δυνατό ένας άνθρωπος να ζυγίζει ένα τόνο. Κάποιος κατάφερε να φτάσει τα 730 κιλά. Οπότε στόχος μου είναι τουλάχιστον να τον φτάσω».

Η Susanne επισκέπτεται τα supermarket μια φορά το μήνα συνοδευόμενη από τους 16 και 12 ετών γιους της. Εκεί μέσα περνάει τουλάχιστον οχτώ ώρες, σύμφωνα πάντα με την ίδια, μέχρι να καταλήξει στο ταμείο με έξι καροτσάκια.

Η ίδια μάλιστα είπε χαριτολογώντας(;) «Είναι σαν να δουλεύεις οχτάωρο» και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όσο πιο πολύ παχαίνω τόσο πιο υγιής αισθάνομαι. Έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση και νοιώθω περισσότερο sexy! Γιατί να μη φτάσω τα όρια στα άκρα και να διαπιστώσω πόσο μπορώ να παχύνω παραμένοντας παράλληλα υγιής;

Γυμνάζομαι σχεδόν καθημερινά προκειμένου οι μυς μου να μπορούν να σηκώνουν το βάρος μου. Κάνω μια φορά την εβδομάδα εξετάσεις αίματος, ακριβώς όπως κάνουν οι διαβητικοί. Εάν όμως κάποια στιγμή αρρώσταινα θα συμφωνούσα με την αδελφή να αναλάβει τα παιδιά. Παρόλα αυτά δεν έχω πλησιάσει ακόμα την επικίνδυνη ζώνη».

Παρά τις προειδοποιήσεις του γιατρού της, ότι αυτό το παράδοξο πείραμα θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο για την ίδια και την οικογένειά της, η Susanne επιμένει πως θέλει να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ.