Αν και φτάνει πλέον τα 70, έχει τέτοια ενέργεια και ευεξία που θα ζήλευαν κατά πολύ νεότεροι του. Ο λόγος για το γερόλυκο της ροκ, τον Μικ Τζάκερ. Ο τραγουδιστής του θρυλικού συγκροτήματος των Rolling Stones διαθέτει άριστη φυσική κατάσταση επειδή γυμνάζεται και χορεύει καθημερινά.

Εκτός από το μπαλέτο με το οποίο ασχολείται από πολύ μικρή ηλικία, γι’ αυτό και ξεσήκωνε το κοινό με τις χορευτικές του φιγούρες, κάνει συστηματικά γιόγκα και πιλάτες. Η διατροφή του περιλαμβάνει κοτόπουλο και ψάρι, τρώει σε καθημερινή βάση ζυμαρικά ή πατάτες, ενώ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα λαχανικά βιολογικής καλλιέργειας. Ακόμα για να έχει δυνάμεις δεν παραλείπει να παίρνει βιταμίνες B,C,D και Ε.

Η ομορφιά, ο δυναμισμός και η λάμψη που εκπέμπει το σύμβολο της ροκ, οφείλεται επίσης και στο ότι περιποιείται τον εαυτό του χρησιμοποιώντας ειδικές κρέμες για σύσφιξη της επιδερμίδας και ανανέωση των κυττάρων της.

Ο θρυλικός ρόκερ έχει αφήσει για πάντα πίσω του την άστατη ζωή και το δόγμα sex,drugs και rock’n’roll και έχει βρει το μυστικό της αιώνιας νεότητας στη γυμναστική και τη σωστή διατροφή.