Όταν οι γιατροί είπαν στην 32χρονη Chelsea Muff ότι έχασε το παιδί που περίμενε, εκείνη δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και για δυο βδομάδες ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μέχρι που ανακάλυψε… ότι ήταν ακόμη έγκυος!

Η γυναίκα συνέχισε να έχει κάποια σημάδια που πρόδιδαν εγκυμοσύνη, γι΄αυτό και αποφάσισε να επανεξετασθεί και η διαίσθησή της δεν έπεσε έξω. Όχι μόνο δεν είχε χάσει το παιδί της, αλλά το μωρό έχαιρε άκρας υγείας στην κοιλιά της!

Η Muff, που πλέον είναι 4 μηνών έγκυος, εξηγεί πόσο τη σόκαρε η εξέλιξη αυτή: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, μετά τον υπέρηχο μου είπαν ότι είχα αποβάλλει και μου έδωσαν να πάρω χάπια».

Η γυναίκα εξηγεί ότι δεν πήρε τα χάπια, γιατί δεν ήθελε να πιστέψει αυτό που της συνέβη. Μάλιστα, είχε προγραμματισμένη εγχείρηση δυο βδομάδες αργότερα, αλλά δεν πήγε και κανόνισε να επανεξετασθεί…

«Δεν μπορούσα να τα παρατήσω και ήθελα να δω τι γίνεται για τελευταία φορά. Συνέχιζα να αισθάνομαι ότι ήμουν έγκυος και είχα και διάφορα σημάδια», λέει η γυναίκα, που λίγο μετά έμαθε ότι είναι έγκυος.

Όπως δηλώνει σήμερα, αισθάνεται περίεργα σκεπτόμενη ότι τέτοια λάθη θα συμβούν ή έχουν συμβεί στο παρελθόν, ενώ εξετάζεται η υπόθεσή της…