Οι περισσότερες celebrities θα θύμωναν με την ιδέα ότι ένας παπαράτσι, που έχει κρυφτεί πίσω από τους θάμνους τραβούσε φωτογραφίες και βίντεο, όταν ο καλός τους τους έκανε την πολυπόθητη πρόταση γάμου!

Φαίνεται όμως ότι δεν ισχύει το ίδιο και για τους… «κοινούς θνητούς»!

Νευρικοί νεοϋορκέζοι που σκέφτονται να ζητήσουν σε γάμο τις καλές τους συνωστίζονται στο στούντιο φωτογραφίας του κ. Ambler για να μάθουν τις λεπτομέρειες για το πακέτο… «Pap the Question» (κάνε την πρόταση), που υπόσχεται να κρατήσει για πάντα ζωντανές την πιο ρομαντική στιγμή της ζωής σας!

Ο κρυφός φωτογράφος αφού εξηγήσει όλες τις λεπτομέρειες στο γαμπρό, επισκέπτεται μαζί του το σημείο που θέλει να κάνει την πρόταση για να δει από πού μπορεί να πάρει καλύτερες εικόνες!

Οι αντιδράσεις των… μελλόνυμφων απαθανατίζονται στο φακό… και φυσικά η νύφη δε γνωρίζει τίποτα!

Κι αν αναρωτιέστε τι γίνεται σε περίπτωση που η κοπέλα αρνηθεί… η εταιρεία επιστρέφει στον «άτυχο» γαμπρό το 75% των χρημάτων που έχει καταβάλει… και μαζί με αυτό του προσφέρουν και μια μπύρα!

Τα «γαμήλια φωτογραφικά πακέτα» ξεκινούν από 450 δολάρια (μόνο φωτογραφίες) και φτάνουν τα 750 δολάρια (φωτογραφίες, βίντεο και κρυφή κάμερα για «κοντινές» αντιδράσεις!).