Η πρώτη κυρία της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι, αναφέρθηκε χωρίς αναστολές στην εγκυμοσύνη της στο πλαίσιο σήμερα δημοσιευόμενης συνέντευξής της, όμως κράτησε το φύλο του παιδιού της επτασφράγιστο μυστικό.

Η Κάρλα Μπρούνι αναμένεται να γεννήσει μέσα στο φθινόπωρο, κατά την πιθανή περίοδο ανακοίνωσης των προθέσεων του συζύγου της προέδρου της Γαλλίας, εάν θα διεκδικήσει εκ νέου το αξίωμα στις εκλογές του Απριλίου 2012. Η χρονική αυτή σύμπτωση, σύμφωνα με το Γερμανικό πρακτορείο, βάζει κατ’ ανάγκην σε κάποιες δεύτερες σκέψεις τους πολιτικούς αντιπάλους του προέδρου Νικολά Σαρκοζί.

Ερωτώμενη για ποιό λόγο υπήρξε τόσο διακριτική απέναντι στις επίμονες φήμες ότι εγκυμονεί, η πρώτη κυρία της Γαλλίας τόνισε ότι πρώτα ήθελε να προστατέψει τον εαυτό της από τον κίνδυνο που προκαλεί η έκθεση της προσωπικής ζωής, προσθέτοντας ότι βέβαια η προσμονή της γέννας αποτελεί χαρά, όμως, πρόκειται για κάτι το συνηθισμένο.

Η συνέντευξη επελέγη από την Κάρλα Μπρούνι να δημοσιευτεί την επομένη ημέρα της εθνικής εορτής της Γαλλίας, την ώρα που πολλοί Γάλλοι παραμένουν αργόσχολοι στα εξοχικά τους…

Οι ειδήμονες αποφαίνονται ότι πρόκειται για μια καλά στημένη επικοινωνιακή επιχείρηση, ικανή να προσφέρει λίγες πολύτιμες μονάδες δημοφιλίας, στην οποία τελευταία υστερεί ο πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί.