Την ευχή «για το καλό της Γαλλίας» ο σύζυγός της νυν πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί να είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2012 στη Γαλλία εξέφρασε η Κάρλα Μπρούνι, παρότι παλιότερα είχε δηλώσει ότι μια προεδρική θητεία αρκούσε.

«Ναι, το εύχομαι για το καλό της Γαλλίας», απάντησε όταν ρωτήθηκε για την υποψηφιότητα του συζύγου της στις προεδρικές εκλογές του Απριλίου-Μαΐου 2012 σε συνέντευξη στην εφημερίδα Nice-Μatin της περιφέρειας.

Το Μάρτιο η Κάρλα Μπρούνι είχε δηλώσει ότι ως σύζυγος δεν θα ήθελε ο Νικολά Σαρκοζί να διεκδικήσει δεύτερη θητεία. «Μήπως έχω ανάγκη να ζήσω όσο μας μένει να ζήσουμε με κάποια ησυχία; Αλλά όποιες κι αν είναι η κατάσταση και οι αποφάσεις που θα λάβει ο σύζυγός μου, θα το δεχτώ ήρεμα», είχε πει.

«Για μένα Πρώτη Κυρία της Γαλλίας δεν είναι ένα βάρος, συνεπώς τρία χρόνια είναι πολύ λιγότερο κουραστικά από δέκα χρόνια στο μόντελινγκ», είπε.

Ο Γάλλος πρόεδρος αναμένεται να αποφασίσει για τη διεκδίκηση δεύτερης προεδρικής θητείας πριν το φθινόπωρο.

Αναφορικά με την εγκυμοσύνη της η Κάρλα Μπρούνι χαρακτήρισε «αναπάντεχη και ανέλπιστη την ευτυχία που έρχεται» και είπε πως δεν γνωρίζει το φύλο του παιδιού.