Τραγικό θάνατο βρήκε ένας νεαρός στο Μπρούκλιν όταν στο σπίτι όπου βρισκόταν σε εξέλιξη πάρτι, ξέσπασαν πυροβολισμοί, ενώ οκτώ άνθρωποι, ηλικίας από 17 έως 33 ετών τραυματίστηκαν.

Οι γείτονες έκαναν λόγο για αιματηρές χαοτικές σκηνές καθώς είδαν ανθρώπους τραυματισμένους να βγαίνουν από το τριώροφο σπίτι στα ανατολικά της Νέας Υόρκης.

Ένας από τους γείτονες μάλιστα δήλωσε ότι οι πυροβολισμοί ήταν τόσοι πολλοί, που στο τέλος έχασε το μέτρημα.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο καθώς έφεραν τραύματα κυρίως στα πόδια τους ενώ υπήρχαν και κάποιοι που διαμαρτύρονταν για πόνους στο στήθος.

Σύμφωνα με τους γείτονες το πάρτι είχε διαφημιστεί μέσω φυλλαδίων που είχαν μοιραστεί στη γειτονιά, με την ονομασία «Φρικιαστική Παρασκευή», ενώ αντίστοιχα πάρτι είχαν γίνει στο ίδιο σπίτι και τις δύο προηγούμενες Παρασκευές.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι πυροβολισμοί ξεκίνησαν στο ισόγειο του σπιτιού και συνεχίστηκαν και έξω από αυτό. Φτάνοντας στον τόπο του εγκλήματος οι αστυνομικοί είδαν τρεις άντρες να τρέχουν και τους συνέλαβαν με στόχο να τους ανακρίνουν. Στο σπίτι βρέθηκαν δύο όπλα αλλά παραμένει άγνωστο πόσοι ήταν οι δράστες.