Κωμικοτραγική θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την  περίπτωση του άτυχου κατά τα άλλα David Voekelt ο οποίος συνελήφθη λόγω των αποκαλύψεων που έκανε μέσω facebook.

Όλα ξεκίνησαν όταν η σύζυγός του, Angela αποφάσισε να δημιουργήσει έναν ψεύτικο λογαριασμό στη γνωστή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης για να δει τι έχει στο μυαλό του ο σύζυγός της καθώς το ζευγάρι αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα.

Η γυναίκα δημιούργησε έναν λογαριασμό με το ψευδώνυμο «Jessica Studebaker», τον οποίο χειριζόταν κατά βάση μια έμπιστη φίλη της για να μην καταλάβει τίποτα ο άντρας της από τον τρόπο που έγραφε.

Το πρώτο σοκ για την ανυποψίαστη γυναίκα ήρθε όταν ο άντρας έπεσε στην παγίδα και άρχισε να επικοινωνεί με τη νεαρή «Jessica». Το γερό χτύπημα, όμως, ήρθε όταν ο David άρχισε να της εξομολογείται πράγματα για τον εαυτό του και την οικογένειά του αποκαλύπτοντας ότι σκόπευε να εξαφανιστεί μαζί με τα παιδιά του! Μάλιστα, ο άντρας εξομολογήθηκε ότι είχε εγκαταστήσει στο van της πρώην συζύγου του ένα GPS tracker, ώστε να παρακολουθεί κάθε στιγμή που βρίσκεται, αλλά και να μπορεί να έχει πρόσβαση σε συζητήσεις που γίνονται σε αυτό.

Σοκαρισμένη η γυναίκα ανέφερε όλα αυτά στο FBI division της περιοχής της το οποίο, τελικά , συνέλαβε τον «κουτοπόνηρο» David.