Με μία πρώτη ματιά θα έλεγε κανείς ότι πρόκειται για μία υπέροχη κατάλευκη έπαυλη, με πολυτελέστατες παροχές ανέσεως στο εσωτερικό της.

Το μεσιτικό γραφείο που έχει αναλάβει την πώληση της, την περιγράφει ως ιδανική για τους λάτρεις του «καλού» τρόπου ζωής. Η έπαυλη Tindale Towers, όπως ονομάζεται, είναι τεσσάρων επιπέδων, με τρεις χώρους υποδοχής, πέντε υπνοδωμάτια, εσωτερική πισίνα και δωμάτιο χαλάρωσης με υδρομασάζ, ενώ διαθέτει παρκινγκ έξι αυτοκινήτων και γήπεδο για αθλητικές δραστηριότητες.

Η τιμή με όλα αυτά που περιλαμβάνει δεν φτάνει αδίκως τα2.5 εκατομμύρια ευρώ. Υπάρχει όμως ένα μικρό προβληματάκι που το μεσιτικό γραφείο παρέλειψε να αναφέρει στο διαφημιστικό φυλλάδιο. Η θέα που για μία τέτοια έπαυλη θα περίμενε κανείς να ήταν αποστομωτική. Η αλήθεια είναι ότι πραγματικά σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό μιας και βρίσκεται δίπλα σε μία δεξαμενής αποθήκευσης υγραερίου, αυλή με παλιά ανταλλακτικά αυτοκινήτου και συνορεύει με παρακαμπτήρια οδό υψηλής κυκλοφορίας.

Ο υπεύθυνος του μεσιτικού γραφείου δηλώνει ότι έχει δεχθεί τόσο αρνητικές όσο και θετικές αντιδράσεις, και παραμένει αισιόδοξος μιας και έχει βγει στην αγορά μόλις τρεις βδομάδες. Οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες το έχτισαν με τόση πολυτέλεια επειδή η φύση της εργασίας τους ήταν τέτοια που δούλευαν από το σπίτι. Έχει κερδίσει αρκετά βραβεία και έχει συμμετέχει σε διάφορες εκπομπές της τηλεόρασης λόγω της εξαιρετικής κατασκευαστικής ποιότητας. Εκτός των άλλων διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση, σολάριουμ, ηλεκτρονικό έλεγχο, σύστημα ύψιστης ασφαλείας και ανεμογεννήτρια.

Τι λέτε τώρα αξίζει;