Μια 23χρονη φοιτήτρια από το Τέξας με σοβαρή αλλεργία στα φιστίκια πέθανε, αφού έφαγε σε ένα εστιατόριο στο οποίο συνήθιζε να τρώει, αλλά δεν είχε ιδέα ότι το κατάστημα άλλαξε τη συνταγή του.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της New York Post, η 23χρονη Άλισον Πίκερινγκ, βρισκόταν λίγες ημέρες πριν από την αποφοίτησή της από το πανεπιστήμιο του «Tarleton State University» όταν βγήκε στο πρώτο της ραντεβού, αποφασίζοντας να επιλέξει το εστιατόριο που ήξερε ότι είχε φαγητό που θα μπορούσε να φάει παρά τις σοβαρές αλλεργίες της.

Η νεαρή γυναίκα, η οποία ανακάλυψε ότι είχε αλλεργία στα φιστίκια όταν ήταν στην προσχολική ηλικία, ήταν πάντα προσεκτική με τα μέρη στα οποία έτρωγε έξω και δεν άλλαζε τους χώρους εστίασης για την ασφάλειά της.

«Πήγαινε επανειλημμένα στα ίδια εστιατόρια και ζητούσε τα ίδια πιάτα, ξέρετε. Και αυτό ήταν κάτι συνηθισμένο», δήλωσε ο πατέρας της 23χρονη στο CBS News Texas.

Χωρίς να το γνωρίζει η ίδια, η κουζίνα του εστιατορίου είχε πρόσφατα αλλάξει τη συνταγή του πιάτου, προσθέτοντας σάλτσα φιστικιού στο ψάρι. Έφαγε μερικές μπουκιές και κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Δυστυχώς, η 23χρονη πέθανε λίγα λεπτά αργότερα από αλλεργική αντίδραση.