Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της Σάρα Σαρίφ, του 10χρονου κοριτσιού από το Πακιστάν που κακοποιούνταν βάναυσα από τον πατέρα της σε περιοχή νοτιοανατολικά του Λονδίνου καιρό πριν δολοφονηθεί από τον πατέρα του.

Η 10χρονη Σάρα βρέθηκε με μια πλαστική σακούλα τυλιγμένη γύρω από το κεφάλι της, ενώ τα στοιχεία δείχνουν ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια με ένα ρόπαλο του κρίκετ. Οι φρικιαστικές λεπτομέρειες έγιναν γνωστές στη δικαστική αίθουσα όπου λαμβάνει χώρα η δίκη για τη δολοφονία του ανήλικου κοριτσιού.

Λίγους μήνες πριν η Σάρα βρεθεί νεκρή ξεκίνησε να φορά χιτζάμπ με τον εισαγγελέα Bill Emlyn Jones να υποστηρίζει πως ήταν μια προσπάθεια για να μην φαίνονται τα τραύματα από τα βασανιστήρια στα οποία την υπέβαλλαν στο σπίτι της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, γείτονες της 10χρονης Σάρα αναφέρουν ότι έγιναν αυτήκοοι μάρτυρες κραυγών και κλάματος από το σπίτι της άτυχης Σάρα. Η Ρεμπέκα Σπένσερ, γειτόνισσα της Σάρα άκουσε ότι άκουγε συχνά κλάματα και φωνές από το σπίτι που έμενε το θύμα και στη συνέχεια επικρατούσε «νεκρική σιγή».

Άνθρωποι από το προσωπικό του σχολείου που φοιτούσε η ανήλικη ανάφεραν ότι το κορίτσι είχε μώλωπες κάτω από τα μάτια της και στο πιγούνι της. Το θύμα έλεγε πολλές «αντικρουόμενες ιστορίες» για το πως χτύπησε και οι δάσκαλοι της παρατηρούσαν συχνά ότι προσπαθούσε με τη χιτζάμπ να κρύψει τραύματα που είχε στο πρόσωπό της.

Το DNA της Σάρα υπήρχε σε διάφορα αντικείμενα στο σπίτι

Το πτώμα της 10χρονης βρέθηκε σε ένα υπνοδωμάτιο στον πάνω όροφο του σπιτιού, όταν ο πατέρας της κάλεσε τις Αρχές και ομολόγησε ότι σκότωσε την ανήλικη κόρη του. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στον τόπο του εγκλήματος βρήκαν κηλίδες αίματος της Σάρα στο πάτωμα της κουζίνας. Η Σάρα ήταν ακουμπισμένη πάνω σε ένα τούβλο και δίπλα της βρέθηκε ένα αιματοβαμμένο ρόπαλο του κρίκετ, το οποίο είχε το αίμα της Σάρα.

Στον κήπο του σπιτιού η αστυνομία ανακάλυψε μια ζώνη, στην οποία βρέθηκε το DNA του θύματος.

Ο εισαγγελέας Bill Emlyn Jones έδειξε στους ενόρκους εικόνες των αντικειμένων που βρέθηκαν στο σπίτι, λέγοντας: «Μπορείτε τώρα να δείτε ξανά τους μώλωπες που είχε η Σάρα, κατανοώντας καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο φαίνεται ότι προκλήθηκαν ορισμένοι από αυτούς τους τραυματισμούς».

Σε ένα υπόστεγο στο πίσω μέρος του σπιτιού υπήρχε ένα μαύρο σχοινί και πάνω στο σχοινί υπήρχαν τρίχες που ανήκαν στη Σάρα και μια σειρά από ρολά από ταινία δέματος.