Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε ένας πατέρας μετά από τροχαίο, καθώς προσπάθησε μεθυσμένος να κάνει μάθημα οδήγησης στον 9χρονο γιο του, καθώς το παιδί τον παρέσυρε με το αμάξι, αφού μπέρδεψε το γκάζι.

Το περιστατικό συνέβη στο Τολέδο του Οχάιο και κάμερα ασφαλείας από σπίτι της γειτονιάς κατέγραψε το περιστατικό, έγραψε δημοσίευμα του Toofab.

Στα πλάνα διακρίνεται ο 36χρονος Clejuan Williams να έχει βάλει τον γιο του στο αυτοκίνητο, ενώ είναι ανοιχτή η πόρτα του οδηγού. Τότε, λέει στο παιδί να πατήσει γκάζι και εκείνο μπερδεύεται, με αποτέλεσμα να βάλει όπισθεν.

Το αμάξι βγήκε προς τα πίσω λοιπόν και η ανοιχτή πόρτα παρέσυρε τον άνδρα, ο οποίος μπήκε κάτω από τις ρόδες του οχήματος, ενώ σταμάτησε, επειδή βρήκε σε τηλεφωνικό στύλο.

Στη συνέχεια, διερχόμενοι πολίτες έσπευσαν να τού δώσουν τις πρώτες βοήθειες και ειδοποίησαν ασθενοφόρο, ενώ μέσα στο αμάξι πέρα από τον γιο του 36χρονου, υπήρχε ακόμη ένα παιδί στα πίσω καθίσματα.

Η κατάσταση του άνδρα παραμένει άγνωστη μετά τον τραυματισμό του, αλλά αντιμετωπίζει κατηγορίες, όπως έκθεση παιδιών σε κίνδυνο.

Ο αστυνομικός Prince Flores που χειρίστηκε την υπόθεση δήλωσε πως «είναι σπαρακτικό να βλέπεις τέτοια περιστατικά… Ως γονέας, η δουλειά σου είναι να βεβαιωθείς ότι τα παιδιά σου είναι ασφαλή και ότι παίρνουν σωστές αποφάσεις. Όχι να τα εκθέτεις σε κίνδυνο ή κάτι που μπορεί να τα στοιχειώσει για μια ζωή. Φανταστείτε, αν πέθαινε, τι θα σκεφτόταν ο γιος του για το υπόλοιπο της ζωής του».