Μια γυναίκα οδηγός έχασε τον έλεγχο ενός κάμπριο Bentley και το έριξε πάνω σε άλλα πολυτελή οχήματα, προκαλώντας μια καραμπόλα αξίας 1,2 εκάτ. ευρώ.

Το ακριβό τροχαίο ατύχημα συνέβη στο Μονακό, κοντά στο Hotel De Paris.

Ο εξωτερικός χώρος του ξενοδοχείου, που φιλοξενεί επίσης το καζίνο του Μόντε Κάρλο, είναι γνωστός για την παρουσία πολυτελών αυτοκινήτων καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, καθώς κρίσοι συρρέουν στην περιοχή για να επιδείξουν τον πλούτο τους.

Ωστόσο, μία οδηγός φαίνεται πως ενθουσιάστηκε λίγο περισσότερο πίσω από το τιμόνι ενός Bentley Azure κάμπριο.

Στο βίντεο, το οποίο διαδόθηκε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακούγεται ένας δυνατός κρότος, με τους τουρίστες και τους ντόπιους να τινάζονται. Η κάμερα στη συνέχεια εστιάζει σε μια καραμπόλα πολλών αυτοκινήτων, με το γαλάζιο Bentley Azure, το οποίο κοστίζει έως και 179.000 ευρώ στο κέντρο του ατυχήματος.

Το αυτοκίνητο έχει μια μεγάλη γρατζουνιά κατά μήκος της πλευράς του οδηγού, όπου φαίνεται να έχει συγκρουστεί με το πίσω μέρος ενός λευκού σεντάν, ενώ οι επιβάτες μέσα από αυτό τρέχουν να βγουν έξω.

Παράλληλα, ο μπροστινός προφυλακτήρας της Azure είναι επίσης κατεστραμμένος και φαίνεται να έχει συγκρουστεί με μια σταματημένη Ferrari 599, η οποία μπορεί να κοστίζει πάνω από 835.000 ευρώ, προκαλώντας ζημιές στον μπροστινό προφυλακτήρα της.

Στην άλλη πλευρά του αυτοκινήτου, αποκαλύπτεται ότι ένα Aston Martin Rapide, αξίας 230.000 ευρώ, έχει συγκρουστεί με το Bentley από την πλευρά του συνοδηγού.

Άλλα αυτοκίνητα κοντά που ενεπλάκησαν στο ατύχημα ήταν μια Rolls Royce Ghost και μια Porsche 911, τα οποία φαίνεται να έχουν γλιτώσει με ελάχιστες ζημιές.

Το Μονακό είναι από καιρό «παιδική χαρά» για πολύ πλούσιους, που επισκέπτονται και ζουν στο κρατίδιο για να εκμεταλλευτούν τους χαμηλούς φόρους.

Όπως αναφέρει η Daily Mail στους διάσημους κατοίκους του κρατιδίου περιλαμβάνονται ο οδηγός της Formula 1, Lewis Hamilton, και ο τραγουδιστής Bono.

Η περιοχή είναι επίσης ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός, με 323.000 άτομα να ταξιδεύουν στο Μονακό το 2023.