Ένας αυτοαποκαλούμενος ειδικός σε παραφυσικά φαινόμενα και μάντης απευθυνόμενος στους ακολούθους του στα social media, ισχυρίζεται ότι τουλάχιστον τέσσερις από τις ανησυχητικές του προφητείες έγιναν πρόσφατα πραγματικότητα.

Ο Athos Salomé, γνωστός στους οπαδούς του ως ο «Νέος Νοστράδαμος» ισχυρίζεται ότι είχε προβλέψει με ακρίβεια μεγάλα παγκόσμια γεγονότα, όπως η πανδημία του κορωνοϊού, την εξαγορά του X από τον Έλον Μασκ, αλλά και τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Όπως αναφέρει η nypost, πλέον, προσπαθεί να απαντήσει όσους τον αμφισβητούν δείχνοντας πολλές άλλες προφητείες που ισχυρίζεται ότι είχε προβλέψει με ακρίβεια.

«Στις 28 Ιουλίου του τρέχοντος έτους, δημοσίευσα ξανά ένα βίντεο στο Instagram σχετικά με έναν αστεροειδή, προβλέποντας ότι η NASA θα έκανε μια ανακοίνωση τον Σεπτέμβριο, κατά την οποία θα επιβεβαιώσει ότι ο αστεροειδής θα εισέλθει σε πορεία σύγκρουσης με τη Γη μέχρι τον Νοέμβριο», είπε στην Daily Star.

«Οι προβλέψεις μου δεν είναι τυχαίες. Είναι προσγειωμένες και γίνονται πραγματικότητα», αναφέρει.

Η Daily Star τονίζει ότι η NASA παρακολουθεί τον αστεροειδή «Θεός του Χάους» «ο οποίος αναμένεται να περάσει από τη Γη σε απόσταση μόλις 620.000 μιλίων την Κυριακή».

Εντωμεταξύ, ο Salomé ισχυρίστηκε επίσης πρόσφατα ότι προειδοποίησε τους ακολούθους του για την διακοπή λειτουργίας της Microsoft και προειδοποίησε ότι μπορεί να οδηγήσει σε «κλιμάκωση της αντιπαράθεσης» και σε κυβερνοπόλεμο.

«Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να βελτιώσουν την προστασία του κυβερνοχώρου και η κοινωνία ενδέχεται να ανησυχήσει σχετικά με τη χρήση των υπηρεσιών. Αυτό το γεγονός μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγές στις πολιτικές ενέργειες και τις στρατιωτικές τακτικές σε διεθνές επίπεδο, ενώ η απειλή ενός διεθνούς πολέμου είναι πραγματική», είπε προηγουμένως στη Daily Mail.

Ο Salomé λέει επίσης ότι προέβλεψε τις προγραμματισμένες κυβερνοεπιθέσεις με στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι και την εταιρική κατασκοπεία σε ορισμένους τομείς.

«Γεγονότα τέτοιου μεγέθους όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα ήταν οι ιδανικοί στόχοι επίθεσης, ικανοί να προκαλέσουν διαταραχές στην υπάρχουσα τάξη», ανέφερε στην Daily Mail.

«Αποδείχτηκε σωστή η υπόθεσή μου όταν οι γαλλικές αρχές ενήργησαν γρήγορα και αύξησαν τα μέτρα κυβερνοασφάλειάς τους», πρόσθεσε.

«Αυτό αποτελεί περαιτέρω ένδειξη ότι υπάρχει ανάγκη για επαρκή και αποτελεσματικά μέτρα προστασίας του κυβερνοχώρου σε σημαντικές παγκόσμιες περιστάσεις», συμπλήρωσε.

Καθώς συνεχίζει να προειδοποιεί για τον ολοένα και πιο σημαντικό και κακόβουλο ρόλο της τεχνολογίας, έχει επίσης πει ότι μια σημαντική κυβερνοεπίθεση έχει την ικανότητα να «σακατεύει τα έθνη».

«Πλησιάζουμε σε μια εποχή όπου η τεχνολογία θα παίζει ρόλο, στις συγκρούσεις», ανέφερε.

«Οι προβλέψεις μου δεν είναι καθορισμένες, αλλά τα πιθανά αποτελέσματα τους μπορούν να αλλάξουν. Η εστίασή μας πρέπει να βρίσκεται στις λύσεις και στην πρόληψη των συγκρούσεων», υποστηρίζει ο Salomé.